Τετάρτη 22 Απριλίου 2009

Μάχη... για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο Κούρδος που ξυλοκοπήθηκε από λιμενικούς

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgy2_q2hPAWvTwfctJvlsrkPDOP3ugeX-Wjm7IYBzwSZP-K4A_oGypKP88ChqWTgW420Qj7uadIh2UuUSb__5vWaCXsWMBna6L9ndVfNIUlVymiwjVWsyPNlv0iFWtPZvFHnGrnlV8kYgwB/s400/lathrometanastesAlbaniaFegAP_468x368.jpg

Με την ζωή του πληρώνει το όνειρο για μια καλύτερη ζωή ο Αριβάν Οσμάν Αμπντουλάχ. Ο 29χρονος Κούρδος νοσηλεύεται εδώ και 20 ημέρες σε κωματώδη κατάσταση στην εντατική του νοσοκομείου «Γεώργιος Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης, καθώς, σύμφωνα με καταγγελίες, έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από λιμενικούς της Ηγουμενίτσας.

Κρανιοεγκεφαλική κάκωση, ενδοεγκεφαλικά αιματώματα και πιθανό κάταγμα του μετωπιαίου οστού «έδειξε» η ιατροδικαστική εξέταση. «Οι γιατροί λένε ότι είναι καλύτερα να πεθάνει, αφού αν ζήσει δεν θα μπορεί να επικοινωνήσει με το περιβάλλον» λέει στη zougla.gr ο φίλος του, Χάιμαν, ο οποίος βρίσκεται από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του, στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται.  

Ο χρόνος για τον Αμπντουλάχ σταμάτησε στις 4 Απριλίου, όταν μαζί με άλλους τρεις αλλοδαπούς προσπάθησε κρυμμένος σε ένα φορτηγό να περάσει στην Ιταλία, αναζητώντας ένα πιο ελπιδοφόρο μέλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Με προσοχή να μη μας κάψετε!