Τετάρτη 13 Μαΐου 2009

Ο Κύρτσος βρίζει τα blogs. Βάρα τον Ντόρα! Καλά του κάνεις!!


Με Γκαιμπελικές μεθόδους, η δωρεάν εφημερίδα προσπαθεί να απαξιώσει τα blogs προβαίνοντας σε γελοίους ισχυρισμούς. Εκτός της υπόθεσης του Press-gr η οποία απασχόλησε το Πανελλήνιο και εξελίχθηκε σε μεγάλο φιάσκο, ο συντάκτης φτιάχνει (οπωσδήποτε κακόβουλα) μια άνευ προηγουμένου σαλάτα. Από τους πλαστούς λογαριασμούς στο facebook της Μελέτη και του …Σιανίδη!! εως τις γυμνές φωτογραφίες που παράνομα ανεβαίνουν σε άσχετα sites. Από κοντά οι καραμέλλες με Μάκη, Σωκράτη, Παπαγιάννη κλπ. Όλα αυτά για να πλήξει τα blogs.

Η απέλπιδα προσπάθεια του συντάκτη για την συκοφάντηση των ιστολογίων μόνο θυμηδία προκαλεί. Παράλληλα όμως είναι φανερό ότι έβαλαν τον ανθρωπάκο να γράψει ένα …Ταλλεϋράνδειο δημοσίευμα όντας άσχετος με το σπορ. Και αυτός τα έκανε μαντάρα.

Να υπενθυμίσουμε λοιπόν στον φίλο ότι τα “παραδοσιακά” ΜΜΕ έχουν στο ιστορικό τους κάποιες χιλιάδες αγωγές άρα άσε κατά μέρος τις …22 αγωγές του facebook (!) και πάμπολλες καταδικαστικές αποφάσεις. Για ρώτα την υπέυθυνη έκδοσης της εφημερίδας (ο αυτοφοράκιας όπως λένε στα καταστήματα με κονσομασιόν) να σου εξηγήσει ακριβώς την κατάσταση. Για το αφεντικό δεν το συζητάμε. Υπάρχει μόνο ένα είδος χειρότερο από τον απλό δημοσιογράφο. Ο επιχειρηματίας δημοσιογράφος. Νομίζει πως ο κόσμος ανοίγεται μπροστά του δίνοντας νέα διάσταση στην απάτη.

ΥΓ. Λαυρέντη τι κάνεις; όλα καλά;

www.olympia.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Με προσοχή να μη μας κάψετε!