Δευτέρα 1 Ιουνίου 2009

Απόψε ο 4ος τελικός ΠΑΟ-Ολυμπιακού

http://www.otherside.gr/wp-content/uploads/2009/05/olympiakos-panathinaikos-basket-07.jpgΠαναθηναϊκός και Ολυμπιακός ετοιμάζονται για ένα ακόμη ραντεβού στην τελική φάση του πρωταθλήματος μπάσκετ, απόψε στο ΟΑΚΑ (21.30-ΑΝΤΕΝΝΑ). Αυτή η συνάντηση θα είναι η τελευταία αν ο Παναθηναϊκός νικήσει, καθώς θα κάνει το 3-1 και θα πανηγυρίσει τον 30ο τίτλο του. Ή θα είναι η προτελευταία πριν από την οριστική της ερχόμενης Πέμπτης στο ΣΕΦ, εφόσον απόψε ο λαβωμένος Ολυμπιακός καταφέρει να νικήσει...

Οι πράσινοι παρουσιάζονται πανέτοιμοι και χωρίς προβλήματα για τη νίκη, με τον Ομπράντοβιτς να προειδοποιεί ότι θα είναι ένα σκληρό ματς, ότι ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να υποτιμηθεί και ότι θα πρέπει οι παίκτες του να δείξουν μέσα στο παρκέ την ανωτερότητά τους. Το σύνθημα της διοίκησης είναι να μην υπάρξει το παραμικρό παρατράγουδο από τον κόσμο που θα κατακλύσει το ΟΑΚΑ έχοντας εξαντλήσει τα εισιτήρια μέσα σε λίγες ώρες. Τιμώμενο πρόσωπο σε ενδεχόμενη νίκη του ΠΑΟ θα είναι ο Φραγκίσκος Αλβέρτης που αποχαιρετά την ενεργό δράση και θέλει να το κάνει με έναν ακόμη τίτλο. Στην Αθήνα βρίσκεται ο Νικ Καλάθης για να ολοκληρώσει τη συμφωνία του με τους πράσινους αλλά μάλλον δεν θα είναι απόψε στο γήπεδο.

Στον Ολυμπιακό η απουσία του Θοδωρή Παπαλουκά θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη παρότι ο αρχηγός των ερυθρόλευκων θα κάνει άλλη μία προσπάθεια λίγο πριν από τον αγώνα μήπως μπορέσει έστω και λίγο να βοηθήσει. Ο Παναγιώτης Γιαννάκης τονίζει στους παίκτες του ότι με πάθος και καλό μπάσκετ μπορούν να νικήσουν μέσα στο ΟΑΚΑ παρά τα προβλήματα που έχει η ομάδα και την πίεση που θα δεχθεί.

Πιτσίλκας, Ζαβλανός και Σχινάς θα είναι οι διαιτητές του σημερινού τελικού.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Με προσοχή να μη μας κάψετε!