Δευτέρα 20 Ιουλίου 2009

Κάτω απο το 60% η δημοτικότητα του Ομπάμα

http://img222.imageshack.us/img222/8996/obamaik0.jpgΗ δημοτικότητα του αμερικανού προέδρου Μπαράκ Ομπάμα έπεσε κάτω από το 60% για πρώτη φορά από την έναρξη της θητείας του, σύμφωνα με μια δημοσκόπηση που δημοσιεύεται και η οποία υπογραμμίζει τις αμφιβολίες των Αμερικανών όσον αφορά την οικονομική πολιτική και την πολιτική στον τομέα της υγείας...

Η έρευνα, η οποία διεξήχθη από το ABC News και την Ουάσινγκτον Ποστ, έδειξε πως 59% των ερωτηθέντων εγκρίνουν τη δράση του αμερικανού προέδρου, δηλαδή λιγότεροι κατά 10 ποσοστιαίες μονάδες σε σχέση με την άνοιξη, όταν η δημοτικότητα του Ομπάμα βρισκόταν στο υψηλότερο επίπεδό της.

Λίγοι περισσότεροι από τους μισούς Αμερικανούς (52%) εγκρίνουν τη δράση του στον οικονομικό τομέα, κατά 8 μονάδες λιγότεροι απ' ό,τι την άνοιξη.

Λίγο λιγότεροι από έναν στους δύο Αμερικανούς (49%, μείον 8 μονάδες) εγκρίνουν την πολιτική του στον τομέα της υγείας. Μόνο 43% εγκρίνουν τη δράση του για την αντιμετώπιση του δημοσίου ελλείμματος, έναντι 49% που την απορρίπτουν.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Με προσοχή να μη μας κάψετε!