Πέμπτη 9 Ιουλίου 2009

Στοπ στα όνειρα Ολυμπιακου για Πάρκερ

http://www.derby.gr/admin/upload_image/02_06_2009_20_28_51.jpgΠαρότι είχε μια καλή ευκαιρία να επιστρέψει στην Ευρώπη, όπου ο Ολυμπιακός τον ήθελε σφόδρα, ο Άντονι Πάρκερ επέλεξε να μείνει στις ΗΠΑ...

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, ο 34χρονος γκαρντ συμφώνησε προφορικά με τους Κλίβελαντ Καβαλίερς του ΛεΜπρόν Τζέιμς και μέσα στις προσεχείς ημέρες θα υπογράψει το διετές συμβόλαιό του.

Μένοντας ελεύθερος από τους Τορόντο Ράπτορς ο Άντονι Πάρκερ είχε μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να επιστρέψει στην Ευρώπη για να επαναλάβει όσα φοβερά και τρομερά έκανε στη διάρκεια της θητείας του στη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Ο Ολυμπιακός ήθελε πολύ να τον εντάξει στο δυναμικό του και να του δώσει ηγετικό ρόλο στην ομάδα, γι' αυτό το λόγο του έκανε μια αρκούντως ελκυστική προσφορά, που, κατά πληροφορίες, άγγιζε τα 7 εκατομμύρια δολάρια για διετές κλειστό συμβόλαιο.

Παρ' όλα αυτά ο 34χρονος γκαρντ αποφάσισε να μείνει στις ΗΠΑ. Όπως γράφουν τόσο το ESPN.com όσο και η εφημερίδα Plain Dealer του Κλίβελαντ, ο Άντονι Πάρκερ ήρθε σε προφορική συμφωνία με τους Καβαλίερς, που χρειάζονταν επειγόντως έναν παίκτη σαν κι αυτόν και τον φλέρταραν έντονα από τη στιγμή που άρχισε η μεταγραφική περίοδος στο ΝΒΑ. Η συμφωνία αυτή θα επικυρωθεί τις προσεχείς ημέρες με την υπογραφή του συμβολαίου, που θα έχει πιθανότατα διετή διάρκεια και θα αποφέρει στον παίκτη περί τα 2,8 εκατομμύρια δολάρια για κάθε χρόνο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Με προσοχή να μη μας κάψετε!