Τρίτη 21 Ιουλίου 2009

Ο όσιος...Μπερλουσκόνι

http://www.in2life.gr/dm_pictures/berlusconi290_01_74451_2634l2.jpgΤο ενδεχόμενο να πάει για προσκύνημα, στο ιερό του αγίου Πάντρε Πίο στη νότια Ιταλία προκειμένου να... εξιλεωθεί για τα σκάνδαλα που είδαν το τελευταίο διάστημα το φως της δημοσιότητας, σκέφτεται ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Λα Ρεπούμπλικα...

Σύμφωνα με τον στενό του κύκλο, δηλώνει μετανοιωμένος και επιθυμεί να αλλάξει τρόπο ζωής. Παράλληλα, σκέφτεται να πουλήσει τη βίλα του στη Σαρδηνία, απ' όπου και οι περίφημες φωτογραφίες με τις γυμνές συνοδούς του.

Όσο όμως ο Καβαλιέρε, αποδεικνύει πόσο μπορεί να ελίσσεται σε μια καθολική, συντηρητική Ιταλία, το παρελθόν του τον καταδιώκει. Το ιταλικό περιοδικό L'Espresso δημοσιεύει αποσπάσματα ενός διαλόγου που φέρεται να έγινε μεταξύ του Σίλβιο Μπερλουσκόνι και της Πατρίτσια Ντ' Αντάριο, μιας από τις συνοδούς του. Στη συνομιλία αυτή που, σύμφωνα με το περιοδικό, ηχογραφήθηκε το περασμένο φθινόπωρο στο σπίτι του Καβαλιέρε στη Ρώμη, ακούγεται ο Μπερλουσκόνι να απευθύνεται σε μια γυναίκα: "Θα κάνω κι εγώ ένα ντους... και μετά, θα με περιμένεις στο μεγάλο κρεβάτι αν τελειώσεις πρώτη;" "Ποιο μεγάλο κρεβάτι; Αυτό του Πούτιν;" ρωτά μια γυναικεία φωνή (αυτή της Πατρίτσια Ντ' Αντάριο). Ο άνδρας απαντά καταφατικά και η γυναίκα συνεχίζει: "Α, τι χαριτωμένο που είναι.. αυτό με τις κουρτίνες". Σύμφωνα με τη Ντ' Αντάριο, μιλούν για το κρεβάτι με ουρανό, δώρο του πρωθυπουργού της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν.

Η Ντ' Αντάριο έχει δηλώσει ότι πήγε δύο φορές στο σπίτι του Μπερλουσκόνι αφού της υποσχέθηκαν ότι θα λάμβανε το ποσό των 2000 ευρώ. Ο εκπρόσωπος του κόμματος του Μπερλουσκόνι, χαρακτήρισε "θλιβερή" τη δημοσιεύση των συνομιλιών ενώ ο υπουργός της κυβέρνησης, Τζιανφράνκο Ροτόντι, υποστήριξε ότι τα αριστερά μέσα ενημέρωσης θέλουν να "εκφοβίσουν" την κυβέρνηση "παραβιάζοντας κάθε ηθική στη δημοσιογραφία".



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Με προσοχή να μη μας κάψετε!