Δευτέρα 20 Ιουλίου 2009

Εντοπισμός λαθρομεταναστών

http://masterchrisblog.files.wordpress.com/2009/03/elas.jpgΈξω από το νέο λιμάνι Ηγουμενίτσας, αστυνομικός, εντόπισε ύποπτο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν πέντε άτομα.



Ο οδηγός δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης, και ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα. Ακολούθησε καταδίωξη από περιπολικά και στο 25ο χλμ της εθνικής οδού Ηγουμενίτσας - Πρέβεζας το διωκόμενο αυτοκίνητο μπήκε σε χωματόδρομο και μετά από περίπου ένα χιλιόμετρο ο οδηγός το ακινητοποίησε και οι πέντε επιβαίνοντες, καθώς και δύο ακόμα άτομα που βρίσκονταν στο χώρο αποσκευών του οχήματος, τράπηκαν σε φυγή.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν έναν από τους μεταφερόμενους λαθρομετανάστες , ενώ οι υπόλοιποι κατάφεραν να διαφύγουν τη σύλληψη, εκμεταλλευόμενοι το δύσβατο της περιοχής.

Από την προανάκριση προέκυψε ότι το αυτοκίνητο ενοικίασε Έλληνας, κάτοικος Ναυπάκτου, την 17-7-2009 από εταιρεία ενοικιάσεων αυτοκινήτων, ο οποίος και συνελήφθη.

Εξάλλου, στην διασταύρωση Κλειδίου - Εμπεσσού, αστυνομικοί της Άρτας εντόπισαν δύο επιβατικά αυτοκίνητα, τα οποία οι οδηγοί τους εγκατέλειψαν μόλις αντελήφθησαν τους αστυνομικούς και, τόσο αυτοί, όσο και οι επιβαίνοντες, τραπήκαν σε φυγή, πεζοί. Αμέσως μετά, το ένα από τα αυτοκίνητα έπεσε σε γκρεμό. Έξι μεταφερόμενοι λαθρομετανάστες συνελήφθησαν μετά από αναζητήσεις στην περιοχή, ενώ οι οδηγοί των οχημάτων κατάφεραν να διαφύγουν τη σύλληψη και αναζητούνται. Από την προανάκριση προέκυψε ότι το πρώτο αυτοκίνητο είχε ενοικιάσει αλλοδαπός κάτοικος Αττικής από εταιρία ενοικιάσεων αυτοκινήτων, ενώ το δεύτερο είναι ιδιοκτησίας αλλοδαπού, κατοίκου Φθιώτιδας.

Τέλος, στο Μαυρούδι Θεσπρωτίας, αστυνομικοί καταδίωξαν αυτοκίνητο που οδηγούσε άγνωστος άνδρας, ο οποίος και διέφυγε τη σύλληψη, αφού στη συνέχεια το εγκατέλειψε. Στο αυτοκίνητο βρέθηκαν τρεις λαθρομετανάστες που συνελήφθησαν. Από την προανάκριση προέκυψε ότι το αυτοκίνητο είχε κλαπεί από τη Γλυφάδα Αττικής.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Με προσοχή να μη μας κάψετε!