Δευτέρα 20 Ιουλίου 2009

…”Ο Γιαννόπουλος τσαντίστηκε” και άλλα διηγήματα του Πρώτου Θέματος

eksofyllo-megaloΠως ξέπεσες έτσι ρε Θέμο…

Στο παραμυθένιο – αντεγραμμένο ρεπορτάζ του Πρώτου Θέματος υπάρχει και το απίστευτο συμβάν της οργής του Ευάγγελου Γιαννόπουλου για την απελευθέρωση Βλαστού. Μόνο γέλια βρε παιδιά προκαλεί η απέλπιδα προσπάθεια παλαιοκομματικής – νταβατζήδικης προπαγάνδας που πιστεύετε πως ακόμα έχει πέραση στον καταληστευμένο λαό.

Μάλιστα κύριοι. Ο Γιαννόπουλος τσαντίστηκε τόσο που εκτός από τα φλυτζάνια και τασάκια που έσπασε (όπως αναφέρει η έγκριτη εφημερίδα), έδωσε και όλα τα δημόσια έργα στον “αδελφούλη” και στον “πατερούλη” του Βλαστού. Με αποτέλεσμα στην Αμφιλοχία να θεωρείται η οικογένεια Γιαννόπουλου ως ευεργέτιδα για τον αναγεννημένο άνθρωπο Τρομπούκη.

Ήταν τόσο τσαντισμένος ο Βαγγέλας (φήμες λένε και για τη “Βαγγελίτσα”) που αποφάσισε να γεμίσει τους αλήτες με χρήμα μέχρι να σκάσουν. Φοβερή η εκδίκηση του Βαγγέλα. Έσκασαν στ’ αλήθεια. Απ’ το φαΐ.

Αν και δεν αξίζει να ασχοληθούμε παραπάνω, εως ότου βγάλουμε και το έγγραφο που αποδεικνύει την “αξιοπιστία” του ΠΘ, διαβάστε τα πραγματικά τεκταινόμενα όπως τα περιγράφει το Antinews, με στοιχεία. Χωρίς δράκους και σπασμένα φλυτζάνια:

Ένα ακόμα θέμα που δημοσίευσε πρώτο το διαδίκτυο - ΄και είχε θάψει ο Τύπος – βρίσκεται σήμερα στο προσκήνιο της επικαιρότητας. Ποιος άφησε το 1998 ελεύθερους τους αδελφούς Βραστούς από τον Κορυδαλλό για να συνεχίσουν την εγκληματική δραστηριότητα τους ανενόχλητοι; Διαβάστε Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου »

olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Με προσοχή να μη μας κάψετε!