Πέμπτη 6 Αυγούστου 2009

Πέφτει η δημοτικότητα του Ομπάμα

http://bedlammagazine.com/files/images/news/Obama-socialism_0.jpgΗ δημοτικότητα του αμερικανού προέδρου Μπαράκ Ομπάμα έπεσε στο 50% -το χαμηλότερο ποσοστό μετά από την ανάληψη των καθηκόντων του, σύμφωνα με δημοσκόπηση της Quinnipiac που δημοσιεύθηκε σήμερα, παραμονή της συμπλήρωσης 200 ημερών στην προεδρία...

Οι Αμερικανοί σε ποσοστό 50% εγκρίνουν τις ενέργειες του προέδρου τους ενώ ένα ποσοστό 42% δεν τις εγκρίνει, γεγονός που αντικατοπτρίζει την δυσφορία τους για τις μεταρρυθμίσεις στο σύστημα υγείας και για τον τρόπο που η κυβέρνησή του αντιμετωπίζει την οικονομική κρίση.

Προηγούμενη έρευνα της Quinnipiac που δημοσιεύτηκε στις 2 Ιουλίου κατέγραφε ποσοστό ικανοποιημένων 57% και δυσαρεστημένων 33%.

Το 45% των Αμερικανών εγκρίνει την οικονομική πολιτική Ομπάμα, σε αντίθεση με το 49% και δεν εγκρίνει ποσοστό 49. Την πολιτική του στις μεταρρυθμίσεις στο σύστημα υγείας εγκρίνει ποσοστό 39% και δεν εγκρίνει ποσοστό 52%.

Αντίθετα, σύμφωνα με την ίδια δημοσκόπηση, καταγράφεται επιδοκιμασία της εξωτερικής πολιτικής του αμερικανού προέδρου σε ποσοστό 52% έναντι 38% αυτών που δεν την εγκρίνουν.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Με προσοχή να μη μας κάψετε!