Τρίτη 4 Αυγούστου 2009

Βλέπει πρόκριση

http://www.sportnet.gr/ReportImages/192519A.jpgΟ Παναθηναϊκός καλείται σήμερα το βράδυ (21.45) να κάνει τη μεγάλη ανατροπή κόντρα στην Σπάρτα, εάν θέλει να μείνει ζωντανός στο «όνειρο» του Τσάμπιονς Λιγκ..

Με επιθετικό πνεύμα και «σύμμαχο» τους 50 χιλιάδες φιλάθλους που θα βρεθούν στο Ολυμπιακό στάδιο, οι παίκτες του Χενκ Τεν Κάτε δηλώνουν αποφασισμένοι να κάνουν κατάθεση ψυχής μέσα στον αγωνιστικό χώρο, προκειμένου να ανατρέψουν το 3-1 της Πράγας και να αντιστρέψουν το βαρύ κλίμα, που έχει δημιουργηθεί μετά τον πρώτο αγώνα.Ο Ολλανδός τεχνικός έχει αποφασίσει να παρατάξει μια άκρως επιθετική ομάδα, χρησιμοποιώντας από την αρχή τους Λέτο και Κατσουράνη. Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Γκαλίνοβιτς και στην άμυνα, από δεξιά προς αριστερά, οι Μουν, Βύντρα, Σαριέγκι και Σπυρόπουλος. Στο κέντρο της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστεί ο Ζιλμπέρτο, έχοντας στα πλάγια τον Κατσουράνη (δεξιά) και τον Καραγκούνη (αριστερά). Στην κορυφή της επίθεσης θα παίξει ο Σισέ με τους Σαλπιγγίδη (δεξιά) και Λέτο (αριστερά) στα άκρα. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Τζόρβας, Καντέ, Μπιέρσμιρ, Σιμάο, Νίνης, Πετρόπουλος και Γκάμπριελ. Εκτός έμειναν οι Μάτος, Χριστοδουλόπουλος, Ρουκάβινα, Μελίσσης και Μαχλελής.

Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται να κρατήσει το «μηδέν» στην άμυνα και να κερδίσει με τουλάχιστον δύο γκολ διαφορά τη Σπάρτα. Ο Τεν Κάτε έχει ζητήσει από τους παίκτες να επιτεθούν από το πρώτο λεπτός του ματς και τους είπε στη χθεσινή προπόνηση: «Είναι στο χέρι μας. Πρέπει να παίξουμε έξυπνα και πειθαρχημένα. Εχουμε τη δυνατότητα να γυρίσουμε την κατάσταση, αρκεί να ακολουθήσουμε την τακτική μας και να είμαστε πειθαρχημένοι».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Με προσοχή να μη μας κάψετε!