Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2009

Παραιτήθηκε πριν τον "κόψουν" ο Γ. Βουλγαράκης

http://blog.teleologikos.eu/wp-content/uploads/2008/09/voulgarakis.jpg«Ό,τι είναι νόμιμο είναι και ηθικό». Η φράση αυτή κόστισε στον Γιώργο Βουλγαράκη όχι μόνο τον υπουργικό θώκο, αλλά και την υποψηφιότητά του στις εκλογές.

Με επιστολή που απηύθυνε στο γραμματέα της ΝΔ, Λευτέρη Ζαγορίτη, ο πρώην υπουργός Δημόσιας Τάξης ανακοίνωσε ότι δεν πρόκειται να συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στις ερχόμενες εκλογές και εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η...


επιστολή είναι γραμμένη σε εξαιρετικά αιχμηρό ύφος. Ο κ. Βουλγαράκης υποστηρίζει ότι λόγω της υπόθεσης Βατοπεδίου, δέχεται προσωπική και πολιτική επίθεση και κάνει λόγο για «κανιβαλισμό» και «ανθρωποφαγία» που εκδηλώθηκαν εις βάρος του.

Ενδεικτικό της ρευστότητας που υπάρχει στις πολιτικές ζυμώσεις είναι ότι το πρωί ο κ. Βουλγαράκης εμφανίστηκε στην τηλεοπτική εκπομπή του Γ. Αυτιά δηλώνοντας βέβαιος για την υποψηφιότητα του.

Όπως ανέφερε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alter ο δημοσιογράφος Νίκος Χατζηνικολάου, μετά την εκπομπή ο κ. Βουλγαράκης επικοινώνησε με στενό συνεργάτη του πρωθυπουργού, πιθανότατα τον κ. Αγγέλου, ζητώντας μετ' επιτάσεως μία καθαρή απάντηση για το αν θα συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ, λέγοντας ότι δεδομένης της προσφοράς του στο κόμμα, δεν του αξίζει μία παρατεταμένη ασάφεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Με προσοχή να μη μας κάψετε!