Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2009

Ήπια προεκλογική στάση για το ΠΑΣΟΚ προδιαγράφει ο Γ.Παπακωνσταντίνου

http://www.epikoinonia-arg.gr/html/images/stories/PAPAKONSTANTINOY.JPG«Είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε τις ευθύνες που ελπίζουμε να μας εμπιστευθεί ο πολίτης» τόνισε ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπακωνσταντίνου, σημειώνοντας ότι το Κίνημα δεν θα ακολουθήσει την ΝΔ σε τυχόν επιχείρηση «τεχνητής πόλωσης και λασπολογίας».

Ακόμη προειδοποίησε την...


κυβέρνηση «να μην επιχειρήσει να κλείσει διευθετήσεις και να προχωρήσει σε πελατειακές μετατάξεις, καθώς δεν έχει την νομιμοποίηση για κάτι τέτοιο».

Σχετικά με την πόλωση, ο κ. Παπακωνσταντίνου είπε ότι η ΝΔ ενδεχομένως θα την επιχειρήσει «γιατί δεν έχει να επιδείξει έργο και θα προσπαθήσει να αποσπάσει την προσοχή των πολιτών». «Εμείς θα σταθούμε με τις προτάσεις μας» πρόσθεσε.

«Ο κ. Καραμανλής δεν ήξερε να διαχειριστεί την εντολή που του έδωσε δύο φορές ο ελληνικός λαός και ζητά και τρίτη» είπε ο κ.Παπακωνσταντίνου, ο οποίος σχολιάζοντας την αποστροφή του πρωθυπουργού για προσφυγή στις κάλπες ως πράξη ευθύνης, διερωτήθηκε: «Πού ήταν το αίσθημα ευθύνης, όταν ο Γιώργος Παπανδρέου καλούσε τον πρωθυπουργό για συμφωνία στο πρόσωπο του Προέδρου της Δημοκρατίας και προσφυγή στις κάλπες. Τι άλλαξε μέσα σε λίγους μήνες;».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Με προσοχή να μη μας κάψετε!