Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2009

Και άλλος Βρετανός στρατιώτης νεκρός στο Αφγανιστάν

http://www.armybase.us/wp-content/uploads/2009/06/a-british-soldier-from-the-black-watch-3rd-batallion-royal-regiment-of-scotland-rests-in-a-poppy-field-during-an-operation-in-gereshk-district-afghanistan.jpgΈνας Βρετανός στρατιώτης σκοτώθηκε σε βομβιστική επίθεση στο νότιο Αφγανιστάν, όπως ανακοίνωσε την Πέμπτη το βρετανικό υπουργείο Άμυνας...



Ο στρατιώτης που υπηρετούσε σε επίλεκτο σώμα, έχασε τη ζωή του την Τετάρτη, έπειτα από επίθεση εναντίον του οχήματός του στην περιοχή Μπαμπατζί στο κέντρο της νότιας επαρχίας Χελμάντ, όπως διευκρίνισε το υπουργείο Άμυνας στο Λονδίνο.

«Όλοι μας στην ομάδα δράσης λυπούμαστε βαθιά για το θάνατο του γενναίου στρατιώτη που έχασε τη ζωή του ενώ εργαζόταν για να γίνει το Αφγανιστάν ένας καλύτερος τόπος», είπε ο αντισυνταγματάρχης Νικ Ρίτσαρντσον, εκπρόσωπος της ομάδας δράσης της Χελμάντ.

Ο θάνατος αυτός αυξάνει σε 211 τον αριθμό των Βρετανών στρατιωτών που έχασαν τη ζωή τους στο Αφγανιστάν από τις αρχές του 2001 μετά την υπό τις ΗΠΑ στρατιωτική επέμβαση, εκ των οποίων 22 τον Ιούλιο και 19 τον Αύγουστο.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Με προσοχή να μη μας κάψετε!