Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2009

«Πέταξε» για Πόζναν η εθνική με αισιοδοξία

http://www.adiakritos.gr/wp-content/uploads/basket_hellas.jpgΗ αντίστροφη μέτρηση για το Ευρωμπάσκετ έχει ξεκινήσει. Η εθνική μας ομάδα αναχώρησε την Παρασκευή με προορισμό το Πόζναν όπου θα διεξαχθούν και οι αγώνες του ομίλου της.

Απάντες παρόντες και...


με αισιοδοξία «πέταξαν» για Πολωνία, όπου από τη Δευτέρα αρχίζουν οι «μάχες». Αν όλα πάνε καλά, οι διεθνείς στη συνέχεια θα μετακομίσουν το Μπίγκοζ, για τα παιχνίδια της δεύτερης φάσης, και το Κατοβίτσε, για την τελική φάση.

«Χθες κάναμε την τελευταία μας προπόνηση και όπως σε όλες τις άλλες, τα παιδιά δουλεψαν σκληρά και με ιδιαίτερο πάθος. Ξέρουμε ότι οι Έλληνες περιμένουν πολλά από εμάς, γι' αυτό κι εμείς θα πολεμήσουμε για να δείξουμε τις δυνατότητές μας. Στόχος μας είναι να αντιμετωπίσουμε όλα τα παιχνίδια με την ίδια σοβαρότητα» δήλωσε ο Γιόνας Καζλάουσκας στο «Ελ.Βενιζέλος».

ΑΠό την πλευρά του ο πάντα συγκρατημένος Νίκος Ζήσης είπε: «Δεν μιλάμε για το χρυσό μετάλλιο, όμως αυτό δεν σημαίνει πως αυτή η σκέψη δεν βρίσκεται στο μυαλό μας» και πρόσθεσε: «Είμαστε μια ομάδα άπειρη, αλλά έχουμε ελπίδες και στόχους. Θα παλέψουμε για να τους πετύχουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Με προσοχή να μη μας κάψετε!