Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2009

Επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα

http://www.naftemporiki.gr/news/static/09/03/18/kairos2.jpg15:20 Έντονη βροχόπτωση αυτή την ώρα σε πολλές περιοχές της Αθήνας και κυρίως στα βόρεια προάστια.

Για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα τις επόμενες ώρες στην Ανατολική και Νότια Ελλάδα προειδοποίησε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, σύμφωνα με έκτακτο δελτίο που εξέδωσε.

11:35 Περιορισμένη είναι αυτή την ώρα η ορατότητα στις περιοχές που βρέχει.

11:26: Έντονη βροχή αυτήν την ώρα στα βόρεια προάστια της Αθήνας.

10:15: Ισχυρή βροχόπτωση έπληξε...


το πρωί τον Βόλο με αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν δρόμοι και υπόγεια, ενώ χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας σε τρία ΙΧ αυτοκίνητα. Ειδικά στο ένα όχημα είχαν εγκλωβιστεί από τα ορμητικά νερά τρία άτομα και χρειάστηκε η συνδρομή των πυροσβεστών.

Επίσης, ισχυρές βροχές και καταιγίδες πλήττουν εδώ και λίγες ώρες την Κρήτη, αναμένεται δε να εκδηλωθούν σήμερα και στην περιοχή των Κυθήρων, τις Νότιες Κυκλάδες, τα Δωδεκάνησα και πιθανώς: τις νότιες περιοχές της Μεσσηνίας και της Λακωνίας, την Ανατολική Μαγνησία, τις Βόρειες Σποράδες, την Εύβοια και αργότερα τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου. To μεσημέρι, αναμένονται καταιγίδες και στην Αττική, στα Βόρεια και τα Ανατολικά, αλλά και γενικότερα την Ανατολική Στερεά.

Αύριο, τα επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα αναμένεται να περιοριστούν στα νησιά του Βόρειου και Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, αλλά από το μεσημέρι της ίδιας μέρας θα εξασθενήσουν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Με προσοχή να μη μας κάψετε!