Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2009

ΓΙΑ ΕΝΑ AΝΤΙΕΚΛΟΓΙΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ

Συναγωνιστές του μοναδικού αληθινού αγώνα για την πατρίδα και την ελευθερία...

...Το μεγάλο πανηγυράκι του καρακιτσαριού ''δεξιάς κι αριστεράς'' ξεκίνησε. Θα μπορούσε να ήταν απλά ακόμα μια γνώριμη παράσταση του θιάσου των βολεμένων που δε θέλουν να χάσουν την βολή τους, των αβόλευτων που δε πρόλαβαν ακόμα να βολευτούν και των κορόιδων που νομίζουν ότι θα τρέξουν για το καλό κάποιας παράταξης ή και του τόπου. Θα μπορούσε πάλι όλο αυτό το σκηνικό να ήταν απλά για γέλια, αλλά δυστυχώς είναι για κλάματα αφού το πανηγύρι θα αναδείξει τον θιασάρχη που θα αναλάβει να διαχειριστεί τις τύχες της πατρίδας.

Αλίμονό μας...

Αλίμονο μας δυο φορές αν εμείς δεν κρατήσουμε ψηλά και σταθερά το αγωνιστικό και πατριωτικό μας φρόνημα και δεν αδράξουμε την ευκαιρία να πλατύνουμε το μέτωπο του αγώνα μας και με άλλους συμπατριώτες, κάθε πολιτικής καταβολής που τους έχουν πάρει χαμπάρι.

Συναγωνιστές του μοναδικού αληθινού Αγώνα για τη Πατρίδα και την Ελευθερία.
  • Μείνετε μακριά από πολιτικές και κομματικές αντιπαραθέσεις που δηλητηριάζουν τη συνοχή της κοινωνίας και του Έθνους και υποσκάπτουν τον Αγώνα.

  • Αποκηρύξτε εκλογικές τακτικές και τερτίπια που ουδεμία σχέση έχουν με την ανιδιοτέλεια και την αυταπάρνηση που πρέπει να χαρακτηρίζει κάθε Έλληνα Πατριώτη.

  • Γυρίστε την πλάτη σε όποιον επιχειρήσει να εκμεταλλευτεί ,να χρησιμοποιήσει και να καπελώσει Αγώνες που ξεκίνησαν και συνεχίζονται με μοναδικό γνώμονα το Εθνικό συμφέρον.

  • Περιφρουρίστε από προσωπικές φιλοδοξίες και ματαιοδοξίες την Ενότητα που χτίζεται στους δρόμους, τις πλατείες και τις γειτονιές και απομονώστε όσους αντιλαμβάνονται προς ιδίων όφελος τη δική σας δράση.

Όλα αυτά είναι η δική μας Πατριωτική γραμμή απέναντι στον θίασο και το σκηνικό του. Για να μην επιτρέψουμε επουδενί, σε κανένα και για κανένα λόγο να μετατρέψει τις εκλογές σε δικό του προσωπικό πανυγηράκι... θυμηθείτε και κοινωνήστε τη ρήση που πρέπει να γίνει συνείδηση και κτήμα κάθε έντιμου και αξιότιμου συναγωνιστή μας.


Τα κόμματα διχάζουν - Η πατρίδα ενώνει


Αντεκλογικό Πατριωτικό Μέτωπο - Ανένταχτοι Πατριώτες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Με προσοχή να μη μας κάψετε!