Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2009

Σε στενό κύκλο πραγματοποιήθηκε η κηδεία του Μάικλ Τζάκσον

http://www.thevine.com.au/resources/imgdetail/080709100710_michael_jackson_detail.jpgΔέκα εβδομάδες μετά τον θάνατό του, από υπερβολική δόση φαρμάκων, κηδεύτηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής (ώρα Ελλάδας) ο αστέρας της ποπ Μάικλ Τζάκσον, σε μία ιδιωτική τελετή στην οποία παρέστησαν συγγενείς και φίλοι σε κοιμητήριο για τους αστέρες, στο προάστειο Γκλέντεϊλ του Λος Άντζελες.

Διάσημοι καλλιτέχνες, ανάμεσά τους η...


Ελίζαμπεθ Τέιλορ, η πρώην σύζυγος του Τζάκσον και κόρη του Έλβις Πρίσλει, Λίζα-Μαρί Πρίσλει, ο Μακόλι Κάλκιν και ο Κρις Τάκερ, συγκαταλέγονται στους περίπου 200 προσκεκλημένους στην τελετή, που πραγματοποιήθηκε κάτω από αυστηρά μέτρα προστασίας, στο Grand Mausoleum του ιστορικού Φόρεστ Λόουν Μεμόριαλ Παρκ.

Η οικογένεια Τζάκσον έφθασε με τουλάχιστον μία ώρα καθυστέρηση με αυτοκινητοπομπή από 31 λιμουζίνες, ακολουθούμενη από το φέρετρο με τη σορό του Τζάκσον.

Οι αδελφοί του Τζάκσον, φορώντας μαύρο κοστούμι και το λευκό γάντι-σήμα κατατεθέν του εκλιπόντος τραγουδιστή-μετέφεραν το φέρετρο στον τόπο της τελετής.

Εκατοντάδες αστυνομικοί κράτησαν τους δημοσιογράφους και το κοινό μακριά όταν ξεκίνησε η τελετή.

Στο ίδιο κοιμητήριο έχουν ταφεί και άλλοι αστέρες του καλλιτεχνικού χώρου όπως ο Γουόλτ Ντίσνει, ο Χάμφρεϊ Μπόγκαρτ, η Τζιν Χάρλοου, ο Έρολ Φλιν, η Κάρολ Λόμπαρντ και ο Κλαρκ Γκέιμπλ.

Οι αρχικές εκτιμήσεις τοποθετούν το κόστος της κηδείας στα 800.000 δολάρια, ενώ μόνο η αστυνόμευση της τελετής φέρεται ότι κόστισε 150.000 δολάρια.

Ο Μάικλ Τζάκσον πέθανε στις 25 Ιουνίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Με προσοχή να μη μας κάψετε!