Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2009

Εξάρθρωση κυκλώματος διακίνησης λαθρομεταναστών

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiI9cMGnPAxR-EAuYop9IJbjnyryGNl7uTrOe7iHvoL6XVvKu7R5UZ0u5InMDFX4CirWf8T2NKO-2mY0p2gTX27eLBvTqlzQLdz_aE0hH7XUCyQ24ctBsG5jDFm2SNmWcqeWiR0BmIBsyZL/s320/ast.jpg
Κύκλωμα διακίνησης αλλοδαπών λαθρομεταναστών εξαρθρώθηκε στην Ξάνθη. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης, τα ξημερώματα της Πέμπτης επί της Εγνατίας Οδού Ξάνθης- Καβάλας οι αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κοτύλης συνέλαβαν επτά αλλοδαπούς πολίτες Ρουμανίας, οι οποίοι επιχείρησαν χρησιμοποιώντας τέσσερα ΙΧ επιβατικά οχήματα να μεταφέρουν στο εσωτερικό της χώρας 13 αλλοδαπούς λαθρομετανάστες πολίτες Μπαγκλαντές, Μιανμάρ, Ιράκ και Αφγανιστάν.

Από τη διενεργηθείσα προανάκριση προέκυψε ότι ένας από τους επτά διακινητές παραβίασε τακτική άδεια που του είχε χορηγηθεί από το Σωφρονιστικό Κατάστημα Αγιάς, όπου είχε προφυλακιστεί κατηγορούμενος για ληστεία.

Κατασχέθηκαν τα τέσσερα οχηματα μεταφοράς των λαθρομεταναστών, εννέα κινητά τηλέφωνα και το πλαστό δελτίο ταυτότητας Ρουμάνου πολίτη. Σε βάρος των δραστών σχηματίστηκε δικογραφία και θα παραπεμφθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Με προσοχή να μη μας κάψετε!