Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2009

Φερναντίνιο: «Έρχομαι τον Δεκέμβριο»


Θετικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό εμφανίστηκε ο Φερναντίνιο, μιλώντας στη «SportDay». «Ποιος παίκτης δεν θέλει να παίξει στην Ευρώπη και στο Champions League;», τόνισε ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός της Μπαρουέρι. Ο 23χρονος παίκτης αποκάλυψε ότι η Χέρτα Βερολίνου έχει αποσυρθεί από τη διεκδίκησή του, κάτι που καθιστά τους «ερυθρόλευκους» πρώτο φαβορί για την απόκτησή του τον ερχόμενο Ιανουάριο.

«Εχω την ενημέρωση από τη διοίκηση της Μπαρουέρι ότι είναι σε ανοιχτή γραμμή με τον Ολυμπιακό. Υπάρχει μια προφορική συμφωνία των ομάδων για να πάω στην Ελλάδα τον Δεκέμβριο, όταν δηλαδή τελειώνουν οι υποχρεώσεις μου στο πρωτάθλημα», δήλωσε αρχικά ο Φερναντίνιο.

Ερωτηθείς για το αν υπάρχει ακόμα στη μέση η Χέρτα κι αν θέλει να παίξει στους «ερυθρόλευκους», απάντησε: «Από τη στιγμή που δεν έγινε η μεταγραφή μου στη Χέρτα, πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός έχει τον πρώτο λόγο για τον Δεκέμβριο, διότι η γερμανική ομάδα δείχνει ότι έχει αποσυρθεί. Δεν με έχουν ενοχλήσει ξανά από τη Δευτέρα, που ήταν η τελευταία ημέρα της μεταγραφικής περιόδου. Ποιος παίκτης δεν θέλει να παίξει στην Ευρώπη και στο Champions League;».

ΠΗΓΗ:www.sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Με προσοχή να μη μας κάψετε!