Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2009

Τα λαμόγια του ΟΤΕ έχουν και θράσος να φωνάζουν!!

και δεν μας απασχολεί καθόλου εάν ήταν εις βάρος του Στυλιανίδη, του Βερελή ή του Ταμερλάνου. Τα συνδικαλιστικά βλαστάρια του ΙΕΚ – ΟΤΕ σε οποιαδήποτε άλλη πολιτισμένη χώρα θα ήταν θαμώνες των τοπικών δικαστηρίων και όχι διεθνών εκθέσεων. Ο σάπιος αυτός οργανισμός εκτός από την πλειοψηφία σκωλήκων (μεταξοσκώληκες βέβαια για τους Γερμανούς) που έχει γεμίσει την Ελληνική πολιτική σκηνή, είχε πάντα εκπρόσωπο σε όλα τα ΔΣ της ντροπής. Τα ΔΣ που υποθήκευσαν το μέλλον των παιδιών του εργάτη, του αγρότη, του κάθε Έλληνα πολίτη που δεν έχει καν την πολυτέλεια της μονιμότητας, των επιδομάτων, των παχυλών μισθών, της απεργίας, της ταξικής αμπελοφιλοσοφίας των σφουγγοκωλάριων (παρακαλώ διόρισε το παιδί μου).

Οι συνδικαλιστές του ΟΤΕ που δεν άκουσαν τίποτα για τον χορό των δις. Οι συνδικαλιστές του ΟΤΕ που δεν άκουσαν τίποτα για τη φάμπρικα καταλήστευσης του οργανισμού από εργαζόμενους σε συνεργασία με δικηγορικό γραφείο.

Τα ανθρωπόμορφα ζόμπι, οι Γερμανοτσολιάδες που δεν άκουσαν τίποτα για Χριστοφοράκους, C4I κλπ. Εντέλει δεν χρειαζόμαστε “ισχυρή κυβέρνηση” αλλά πλήρη ακυβερνησία για δυό μήνες. Μετά κάντε και χούντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Με προσοχή να μη μας κάψετε!