Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2009

Έκτακτα μέτρα της ΕΛ.ΑΣ ενόψει της ΔΕΘ

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg8qzvtWWDxgRSbMq6yrxA6FeOEOLFtUrWXO0NzAF9UP7AV5GSuM0QezbJZwEKP-4kElvnBblhOGpznNP0Pg0RVj1VLGxk94K4VL1FCVvEbHkrvA0UTsmwuT-XsE8p3KtL78478AS8OnYRO/s400/foithtes_28_marth_2007__41_%CE%9C%CE%91%CE%A42.jpgΠερισσότεροι από 2.500 αστυνομικοί συμμετέχουν στα έκτακτα μέτρα που θέτει από σήμερα σε εφαρμογή η γενική αστυνομική διεύθυνση Θεσσαλονίκης για τις εκδηλώσεις της Διεθνούς Έκθεσης.

Τρεις εισαγγελείς θα εποπτεύουν τις εκδηλώσεις και την εφαρμογή των μέτρων.

Στις...


6 το απόγευμα της Παρασκευής ένστολοι αστυνομικοί, πυροσβέστες και λιμενικοί θα πραγματοποιήσουν πανελλαδικό συλλαλητήριο στο Λευκό Πύργο, με θεσμικά και οικονομικά αιτήματα.
Στο μεταξύ, πανελλαδικό συλλαλητήριο πραγματοποιούν στις 6 το απόγευμα, μπροστά από το Λευκό Πύργο στη Θεσσαλονίκη, ένστολοι εργαζόμενοι στα σώματα ασφαλείας, με οικονομικά και θεσμικά αιτήματα.

Όπως ανακοίνωσαν στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησαν χθες στη Θεσσαλονίκη εκπρόσωποι των ομοσπονδιών εργαζομένων στην αστυνομία, την πυροσβεστική και το λιμενικό, στην κινητοποίηση θα πάρουν μέρος ένστολοι απ΄ όλη την Ελλάδα, ενώ αντιπροσωπεία των εργαζομένων στα σώματα ασφαλείας θα συμμετάσχει και στο συλλαλητήριο της ΓΣΕΕ, που θα πραγματοποιηθεί το βράδυ του Σαββάτου στο πλαίσιο των εγκαινίων της 74ης ΔΕΘ.

Το συλλαλητήριο διοργανώνεται από τις πανελλήνιες ομοσπονδίες αστυνομικών υπαλλήλων, αξιωματικών ΕΛΑΣ, ενώσεων υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος και προσωπικού Λιμενικού Σώματος, αξιωματικών Λιμενικού Σώματος και της ένωσης αξιωματικών Πυροσβεστικού Σώματος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Με προσοχή να μη μας κάψετε!