Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2009

τι απίστευτοι καραγκιόζηδες είναι αυτοί;; Ταξικός κομπλεξισμός σήμερα; Ρε ο Αβέρωφ πέθανε δεν το μαθατε;

JD004X

Νομίζω ότι η εκλογική διαδικασία στη ΝΔ αρχίζει και μπαίνει στο σωστό κλίμα. Και αν μη τι άλλο θα γελάσουμε πολύ…

Όπως γράψαμε, συνδικαλιστές του κλάδου των υπαίθριων εμπόρων εκφράζουν με δήλωσή τους την υποστήριξη τους στον Αντώνη Σαμαρά. (http://www.antinews.gr/?p=19656).

Εξοργισμένο προφανώς επειδή «οι δέκα μικροπωλητές επιτίθενται ευθέως στην Ντόρα Μπακογιάννη, πριν αραδιάσουν τους ύμνους για τον Σαμαρά» το parapolitika έσπευσε να απαντήσει στους συνδικαλιστές (Δέκα μικροπωλητές συνιστούν Αντώνη Σαμαρά)

Στη συνέχεια την σκυτάλη πήρε το  olympia.gr που γράφει:

Αυτό το άρθρο – ύμνος του parapolitika πρέπει άμεσα να ενταχθεί στο καταστατικό της Νέας Δημοκρατίας εν όψει των διαδικασιών. Εμπρός παλικάρια να βγούμε στους δρόμους, με ρόλεξ στα χέρια και γούνες στους ώμους.

Έξω οι Λαϊκοί (και οι λαϊκές αγορές), από τη ΝΔ. Η μόνη λύση για την επαναφορά στην εξουσία είναι το κόμμα να ξεκαθαρίσει από την πλέμπα της χαμηλής τάξης. Μόνο Εκάλες θέλουμε βρε! Κολωνάκια, Βάρκιζες και τα συναφή.

Αυτοί φτάνουν για να επανέλθουμε στην εξουσία… Τόσοι τα πήραν από τη Siemens άλλωστε. Γεμίσαμε πλούσιους βρε! Μ’ αυτούς θα πορευθούμε. Άκου μικροπωλητές… Βρε θέλουμε χλίδα για να ξαναγυρίσουμε κοντά στο λαό! Χριστοφοράκους. Τρεπεκλήδες. Βάψτε τους μπλε και η εξουσία είναι δικιά μας!

Εμείς για να συμβάλουμε στον αγώνα του parapolitika για την εκκαθάριση του κόμματος από φτωχούς και κάγκουρες, έχουμε αποκλειστικές δηλώσεις ψηφοφόρων της γαλάζιας “βάσης” που συμφωνούν και δίνουν το στίγμα της ταξικής εκκαθάρισης…

antinews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Με προσοχή να μη μας κάψετε!