Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου 2010

ΖΑΓΟΡΙΤΗΣ Ο ΖΗΜΕΜΖΙΝΟΣ !!!

Στο στόχαστρο της Ρηγιλλης  βρίσκεται ο Λευτέρης Ζαγορίτης που όλα δείχνουν ότι θα αποχωρήσει από το νεοκλασικό της Ρηγίλλης και τη θέση του γραμματέα της Ν.Δ. πριν από το συνέδριο του Ιουνίου.
Αφορμή αποτελούν οι αποκαλύψεις της Ελευθεροτυπίας για το «καρνέ» του Χριστοφοράκου στο οποίο φιγουράρει το όνομα του Ζαγορίτη.
Ο ίδιος διαψεύδει ότι είχε οποιαδήποτε επικοινωνία με τον πρώην επικεφαλής της Siemens αλλά η Νέα Δημοκρατία δεν πήρε καμία θέση στο θέμα.
Αντίθετα το ΠΑΣΟΚ έσπευσε να καλύψει τον πρώην γενικό διευθυντή Ροβέρτο Σπυρόπουλο που σήμερα είναι γενικός γραμματέας στο υπουργείο Εργασίας και το όνομα του πρόβαλλε δίπλα σε εκείνο του Ζαγορίτη στο ... πολύκροτο καρνέ.
Κάποιοι θυμήθηκαν πάντως ότι ο γραμματέας της Ν.Δ. μιλούσε προεκλογικά για «καθαρά ψηφοδέλτια» προτρέποντας τον Καραμανλή και προκαταλαμβάνοντας τις αποφάσεις του για να θέσει άδικα εκτός κόσμο και κόσμο
 Τα .. . «καθαρά ψηφοδέλτια» γύρισαν μπούμερανγκ στον Λευτέρη ο οποίος και δεν κατάφερε να εκλεγεί βουλευτής και βρίσκεται τώρα στο ... στόμα του λύκου που λέγεται Χριστοφοράκος.
Το θέμα τωρα είναι ο ίδιος θα ειναι εκτος ψηφοδελτίων ως Ζημενζινός....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Με προσοχή να μη μας κάψετε!