Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2010

Κριτική εκ των έσω
για καθυστερήσεις στη λήψη μέτρων και στη στελέχωση του κράτους δέχθηκε ο υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου κατά την ενημέρωση των 65 βουλευτών του διευρυμένου Κοινοβουλευτικού Τομέα Εργασίας-Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ για τα μέτρα ανάταξης της οικονομίας.Ενδεικτικά :

Βάσω Παπανδρέου : "  καθυστερήσαμε  να πάρουμε τα μέτρα και εκτός αυτού, θα πρέπει να συνδυαστούν με την ανάπτυξη"  , «Οι ατυχείς χειρισμοί, οι διαρροές και οι ασαφείς πληροφορίες για το θέμα του ομολόγου μας στοίχισαν την αύξηση των spreads».

Α. Διαμαντοπούλου " Υπάρχουν  καθυστερήσεις στη στελέχωση του κράτους και ιδίως καίριων μηχανισμών, όπως αυτών που αφορούν στην απορρόφηση του ΕΣΠΑ, αλλά και στην τοποθέτηση διοικήσεων στις εφορίες"

Γιώργος Φλωρίδης.«Έχουμε πάρει την κυβέρνηση, αλλά το κράτος δεν λειτουργεί. Ζητάμε αποτελέσματα χωρίς να έχουμε στελεχώσει τη δημόσια διοίκηση»

Π.Οικονόμου " Τα  που ανακοινώθηκαν στις αρχές της εβδομάδας έπρεπε να είχαν ληφθεί νωρίτερα, τώρα κινδυνεύουν να μην γίνουν αποδεκτά από την κοινωνία"

 Χρήστος Μαγκούφης: "Αυτά δεν είναι μέτρα του ΠΑΣΟΚ, είναι νεοφιλελεύθερα μέτρα"
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Με προσοχή να μη μας κάψετε!