Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2010

Σκιώδες... πόιντ σύστεμ στη Ρηγίλλης

 Σαμαράς :Ολοι παρακολουθούνται και κρίνονται.
 
Από την αναλυτική καταγραφή που κάνει η Ρηγίλλης για τις πρώτες 50 ημέρες των τομεαρχών έχουν διαπιστωθεί «παραφωνίες», αδυναμία συντονισμού με την κεντρική γραμμή και έλλειψη ουσιαστικής συνεργασίας.
Οι πρώτες «κίτρινες» κάρτες έχουν ήδη βγει από τον κ. Σαμαρά και άρχισε η εσωτερική βαθμολόγηση.

Επίσης διαπιστώθηκε ότι πολλοί δεν εκμεταλλεύονται την ευκαιρία που τους δόθηκε ενώ ελάχιστοι είναι και όσοι δίνουν πολιτικές και επικοινωνιακές μάχες. Πολλά στελέχη της ΝΔ μιλούν για αδυναμία των περισσοτέρων μελών της «σκιώδους» κυβέρνησης να ανταποκριθούν με επάρκεια στις απαιτήσεις που έχει το κόμμα της μείζονος αντιπολίτευσης.

Θετικό πρόσημο υπάρχει για τους πρώην υπουργούς, κκ. Δ. Αβραμόπουλο, Κ. Χατζηδάκη και Ν. Δένδια, που έχουν και συχνές παρεμβάσεις σε τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς.
O ι αγροτικές κινητοποιήσεις έφεραν στο επίκεντρο τον τομεάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Γ. Κασαπίδη, που όμως επειδή εκλέγεται στην Κοζάνη δεν έχει την αναγκαία αναγνωρισιμότητα. Λόγω του μεταναστευτικού και του «Καλλικράτη» πόντους κέρδισε και ο αρμόδιος τομεάρχης κ. Χρ. Ζώης που υπήρξε και υφυπουργός Εσωτερικών.

Στον τομέα Οικονομίας παράπονα υπάρχουν για τον Χρ. Σταϊκούρα έτερο αναπληρωτή κ. Θ. Καράογλου , που προ ημερών δέχθηκε τις παρατηρήσεις της Ρηγίλλης, λόγω της απαξιωτικής επίθεσης που έκανε στον κ. Γ. Αλογοσκούφη.
Ελάχιστη παρουσία έχουν οι κυρίες Ελίζα Βόζεμπεργκ (Παιδείας), Ολγα Κεφαλογιάννη (Τουριστικής Ανάπτυξης) που εμφανίστηκαν με δυο δηλώσεις το προηγούμενο διάστημα. Πενιχρή αντιπολιτευτική παρουσία έχουν μέχρι στιγμής και οι τομεάρχες κκ. Μ. Γιαννάκης (Ενέργειας και Φυσικών Πόρων), Ι. Πλακιωτάκης (Εμπορικής Ναυτιλίας), Μ. Χαλκίδης (Δημοσίων Εργων) και Ι. Βρούτσης (Εργασίας), εν αντιθέσει με τον κ. Κ. Κουκοδήμο (Αθλητισμού) που κινείται πιο έντονα. Στάση αναμονής τηρείται από τη Ρηγίλλης για τους κκ. Μ. Σαλμά (Υγείας) και Στ. Καλαφάτη (Μεταφορών), καθώς περιμένουν τις κινήσεις τους το επόμενο διάστημα. Αρνητική εικόνα  υπάρχει για τον κ. Κ. Τασούλα (Αμυνας) .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Με προσοχή να μη μας κάψετε!