Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2010

Γιατί το κανάλι της βουλής δεν μεταδίδει την εξεταστική για τη Siemens;

http://www.neolaia.gr/wordpress/wp-content/uploads/2009/09/tvbouli.jpgΌλοι έχουν να λένε για το “σκάνδαλο” του καναλιού της βουλής με τους μισθούς, τα υπέρογκα έξοδα κλπ.

ΟΥΔΕΙΣ δεν αναρωτήθηκε γιατί αυτό το κανάλι δεν κάνει το αυτονόητο. Να μεταδίδει μία διαδικασία που απασχολεί όλους τους Έλληνες που άλλωστε το πληρώνουν.

Μιλάμε βεβαίως για την εξεταστική που αφορά την υπόθεση Siemens και τις τρανταχτές αποκαλύψεις που ακούγονται από τους μάρτυρες.

Αντ’ αυτού, το κανάλι της βουλής την ίδια ώρα μετέδιδε τις θέσεις κάποιου Φινλανδού αξιωματούχου για κάποιο θέμα εσωτερικής διακυβέρνησης της …Φινλανδίας!

Κύριοι, οι εξεταστικές της βουλής δεν είναι κάποια κλειστή διαδικασία για να την κρατάτε στην αφάνεια. Αντίθετα, κάθε δρώμενο στο κοινοβούλιο οφείλει να είναι κοινοποιήσιμο στον Ελληνικό λαό. Γι’ αυτό τον λόγο υπάρχει και το κανάλι της βουλής.

Οφείλετε λοιπόν να μεταδώσετε ζωντανά όλη την διαδικασία για να βγάλει και ο Ελληνικός λαός τα συμπεράσματα του. Δεν είστε μεσάζοντες κύριοι του κοινοβουλίου, αλλά εκπρόσωποι του λαού. Βρίσκεστε εκεί αντ’ αυτού του “κυρίαρχου λαού”. Όχι ως φίλτρα ανάσχεσης και ολιγαρχικός μηχανισμός μυστικότητας και απρέπειας. (olympiada )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Με προσοχή να μη μας κάψετε!