Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2010

Σαμαράς: "Εγώ δεν πουλάω τον Καραμανλή"

'Σαμαράς:

Απόλυτα υποστηρικτικός για τον Κ. Καραμανλή εμφανίσθηκε ο πρόεδρος της ΝΔ, Α. Σαμαράς, στο δείπνο που παρέθεσε την Τετάρτη το βράδυ στο Παγκράτι, στους νεοεκλεγμένους βουλευτές. Στην κυριολεξία επρόκειτο για ένα δείπνο σε δύο δόσεις, καθώς την προηγούμενη φορά το «χάλασε» μια αιφνιδιαστική πρόταση ονομαστικής ψηφοφορίας από τον ΛΑΟΣ στη Βουλή.

«Εγώ δεν πουλάω τον Καραμανλή» φέρεται να είπε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος της ΝΔ, καθώς μόλις λίγες ώρες πριν είχε ανακοινωθεί από τη… Μόσχα, όπου πραγματοποιούσε επίσκεψη ο Γ. Παπανδρέου, η πρόθεση της κυβέρνησης για σύσταση εξεταστικής επιτροπής σχετικά με την οικονομία.

Για τη σημειολογία του γεγονότος, αλλά και επί της ουσίας, θα πρέπει επίσης να αναφερθεί ότι ο Αντώνης Σαμαράς καθόταν δίπλα-δίπλα με τον Ευάγγελο Αντώναρο, ο οποίος που εξακολουθεί να ανήκει και σήμερα στον στενό κύκλο συνομιλητών του Κ. Καραμανλή, ενώ παρών ήταν και ο, επίσης νεοεκλεγμένος βουλευτής, Γ. Ανδριανός, που ήταν ο διευθυντής του γραφείου τύπου του πρώην πρωθυπουργού και πρώην προέδρου της ΝΔ.

Με τον τρόπο αυτό ο Α. Σαμαράς απάντησε εμμέσως και σε εκείνα τα στελέχη του κόμματος που του ζητούν να διαχωρίσει τη θέση του από τον Κ. Καραμανλή και τα πεπραγμένα της προηγούμενης κυβέρνησης. Μία ημέρα αργότερα, επιβεβαιώθηκε στην πράξη, με την αυστηρή στάση του Α. Σαμαρά στη συνάντηση με τον Γ. Παπανδρέου, ότι ο νυν πρόεδρος της ΝΔ, δεν επιθυμεί να « πουλήσει» τον Κ. Καραμανλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Με προσοχή να μη μας κάψετε!