Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2010

Η μάχη της πίτας στη ΝΔ!

Η “μάχη της πίτας” έχει αρχίσει στη ΝΔ αφού σε δύσκολες εποχές θεωρείται κατόρθωμα να μαζέψεις κόσμο για να κόψεις την πατροπαράδοτη βασιλόπιτα, ιδιαίτερα όταν είσαι στην αντιπολίτευση.

Ουραγός παραμένει ο Πάκης που παρ’ όλες τις εξυπηρετήσεις κατάφερε να μαζέψει μόλις 50 άτομα στην σχετική εκδήλωση. Τσάμπα πήγαν τα ρουσφέτια…

Καλύτερα πήγε ο Μεϊμαράκης που έφτασε τα 250 άτομα παρά το αντάρτικο και τον φόβο αρκετών “φίλων” να μην ταυτιστούν με ενδεχόμενες …αποσχιστικές ενέργειες!

Σύμφωνα με την Ελευθεροτυπία, καλύτερα από όλους πήγε ο Βουλγαράκης παρ’ όλο που δεν είναι πλέον βουλευτής. Μάλιστα στην ομιλία του έδειξε ενωτική διάθεση ενώ ξεκαθάρισε για ακόμα μία φορά την αισιοδοξία του για την παρουσία του Σαμαρά στο τιμόνι της ΝΔ:

«Παρών» δήλωσε ο Γιώργος Βουλγαράκης και άφησε να αιωρείται ότι μπορεί και να μην είπε όλη την αλήθεια, για να καλύψει κάποιους άλλους. Σε εκδήλωση για την κοπή πίτας, στην οποία προσήλθαν περίπου 400 υποστηρικτές του, είπε πως ό,τι έγινε, «ό,τι υποστήκαμε, ό,τι επιλέξαμε να πούμε ή να μην πούμε, γιατί έτσι έπρεπε, το αφήνουμε πίσω μας». Και συνέχισε: «Σαφώς υπάρχουν πράγματα που δεν έχουν μπει στη θέση τους ακόμη. Ομως στην πολιτική ο χρόνος και ο τρόπος που αποκαθίσταται η αλήθεια δεν ακολουθούν πάντα τους ίδιους δρόμους». Δήλωσε και στήριξη στον Σαμαρά λέγοντας: «Σήμερα ξεκινάει ένας νέος ιστορικός κύκλος με την ελπίδα που φέρνει η νέα ηγεσία της παράταξης».

 (www. olympiada.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Με προσοχή να μη μας κάψετε!