Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2010

Πλακιωτάκης: Η σύμβαση με την Cosco δεν αλλάζει

Συνάντηση με τον επικεφαλής της Cosco στην Ελλάδα, Cpt Li καθώς και το Γενικό Διευθυντή κ. Άγγελο Καρακώστα είχε ο υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εμπορικής Ναυτιλίας της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Πλακιωτάκης, συνοδευόμενος από τον πρώην Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ο.Λ.Π. κ. Νίκο Αναστασόπουλο.

Όπως δήλωσε ο τομεάρχης της ΝΔ, η σύμβαση που είχε καταρτιστεί δεν αλλάζει ενώ σημείωσε πως προτεραιότητα είναι η συνέχιση της χωρίς προσκόμματα.

«Ήταν μια ενδιαφέρουσα και ιδιαίτερα κατατοπιστική συνάντηση. Κύριοι θεματικοί άξονες της συζήτησης υπήρξαν η πορεία υλοποίησης της σύμβασης, ο προγραμματισμός έναρξης των έργων στους δύο προβλήτες και οι εν εξελίξει συμφωνίες ΟΛΠ και ΣΕΠ, σχετικά με τον τρόπο συνεργασίας των δύο προβλητών. Εξετάστηκε η πορεία υλοποίησης της πλέον επωφελούς για το Ελληνικό Δημόσιο σύμβασης, η οποία δεν αλλάζει, παρά τα όσα κατά καιρούς έχουν αναφερθεί. Προτεραιότητα είναι η συνέχισή της χωρίς προσκόμματα. Μάλιστα ενημερώθηκα ότι, στο προσεχές μέλλον, πρόκειται να πραγματοποιηθεί επίσκεψη του προέδρου της Cosco Cpt Wei στην Ελλάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Με προσοχή να μη μας κάψετε!