Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2010

Το εξώφυλλο του γερμανικού focus

 

Αυτό είναι το εξώφυλλο του μήνα για το γερμανικό focus. Οι γερμανοί ξέρουν να σχολιάζουν αρνητικά τη χώρα μας και να μας υποβιβάζουν σαν λαό, όμως να μας δώσουν τα χρήματα που μας χρωστάνε δεν ξέρουν. Το κωλοδάκτυλο ξέρετε εσείς που να το βάλετε...Αναλυτικά αυτά που μας χρωστάνε, όπως μας ενημέρωσε ο μακεδών εδώ είναι τα εξής:

1. 7,160 δις. Δολλάρια που μας επιδίκασε η...
Διεθνής Διάσκεψη Ειρήνης των Παρισίων (1946) για τις καταστροφές που προξένησαν στην οικονομική υποδομή της χώρας μας κατά την περίοδο του Β΄Π.Πολέμου τα γερμανικά στρατεύματα
2. 3,500 δις. Δολλάρια από το δάνειο που οι κατοχικές δυνάμεις μας υποχρέωσαν να τους δώσουμε πέρα από τα έξοδα συντήρησης των κατοχικών στρατευμάτων, υπολογισμένα με ονομαστικές τιμές του ΄38 για σήμερα ξεπερνούν τα 70 δις. Δολλάρια.
3. Αρχαιολογικοί Ελληνικοί θησαυροί που κοσμούν Γερμανικά μουσεία και εκλάπησαν από Ελληνικούς αρχαιολογικούς χώρους, να επιστραφούν αμέσως.
4. Αποζημιώσεις θυμάτων σε 100 ολοκαυτώματα πόλεων και χωριών άμαχου πληθυσμού.
Από το 1990 20 χρόνια τώρα ξέχασαν οι φίλοι μας οι Γερμανοί όλα τα χρέη τους απέναντι στον Ελληνικό λαό.΄Ισως οι Γερμανοτραφείς πολιτικοί μας και ιδιαίτερα ο Σημίτης δεν θέλησαν να ανακινήσουν το θέμα. Είναι καιρός όμως να επιδιώξουμε να τα πάρουμε πίσω όλα γιατί και η υπομονή έχει τα όριά της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Με προσοχή να μη μας κάψετε!