Κυριακή 28 Μαρτίου 2010

Στην λεωφόρο της Ατιμωρησίας



Πέρασαν κιόλας έξι μήνες με το Πασόκ στην εξουσία κι όλα τα διαπρεπή λαμόγια των σκανδάλων ξύνουν τους όρχεις τους εντός και εκτός συνόρων.

Ο Χριστοφοράκος απολαμβάνει μπύρες και γερμανικά λουκάνικα και ο Καραβέλας στήνει Ιδρύματα στην Ουρουγουάη.

Ο Γ. Παπανδρέου που μας απειλούσε οτι θα αποδοθεί Δικαιοσύνη σ όλες τις υποθέσεις σκανδάλων που υποτίμησαν την νοημοσύνη και την αξιοπέπειά μας, μετά απο 6 μήνες στην εξουσία βλέπει τον αρμόδιο υπουργό Δικαιοσύνης να δηλώνει- ως άλλος παρατηρητής στη λεωφόρο της ανομίας-πως "ο τόπος δεν αντέχει άλλο την ατιμωρησία (εφ. VETO)".
Αυτή είναι η δουλειά του κου Καστανίδη; Να παριστάνει τον παρατηρητή της ατιμωρησίας και να την καταγράφει σε προφορικές εκθέσεις ιδεών;

Αντί ο ίδιος προσωπικά να υπερασπίσει το κύρος της Δικαιοσύνης και τον δικό του ρόλο, τριγυρνάει απο κανάλια σε κανάλα κι απο πάνελ σε πάνελ, θεωρητικολογώντας ακατάσχετα επι παντός επιστητού.
Αυτό δεν είναι εικόνα υπουργού, ο οποίος επιχειρεί ν αναστήσει μια απαξιωμένη Δικαισύνη.
Απο τις ακροβασίες των Παπαληγούρα-Σανιδά προσγειωθήκαμε στις εκθέσεις ιδεών του κου Καστανίδη την ώρα που τα εμπλεκόμενα καθάρματα (πολιτικοί και πάσης φύσεως μιζαδόροι) ζουν ελεύθεροι τον μύθο τους.

Θα ήταν προτιμότερο κε Καστανίδη μας, ν αρχίσεις να γράφεις προσωπικά ημερολόγια με τις θωρίες σου απο το να υποτιμάς κι εσύ με τη σειρά σου τη νοημοσύνη μας.
Απορώ πως ανέχεται όλα αυτά ο Παπανδρέου...

Κουρδιστό Πορτοκάλι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Με προσοχή να μη μας κάψετε!