Δευτέρα 8 Μαρτίου 2010

Το απαγορευμένο DVD της Τζούλιας Αλεξανδράτου no.2

Η δεύτερη τσόντα της Τζούλιας Αλεξανδράτου που είναι hard core κυκλοφορει ήδη σε επιλεγμένα sex shops σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Είναι κομμάτια από το ίδιο DVD που έχουν γυριστεί σε διαφορετικούς χώρους και σε διαφορετικές μέρες.

Στο DVD Το Απαγορευμένο no.2, η Τζούλια εκτός του ότι υπάρχουν υποψίες πώς είναι υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών (αυτό δεν μπορεί να το γνωρίζει κανένας, εκτός αυτών που ήταν μπροστά στα γυρίσματα), απολαμβάνει τις χαρές ηδονής που τις προσφέρουν όχι ένας αλλά...δύο άντρες ταυτόχρονα. (Ευρέως διαδεδομένο ως DP, Double Penetration.)

Το βίντεο υπάρχει ήδη στα ράφια γνωστού sex shop στη Μεσογείων όπου μπορεί να το προμηθευτεί ο κάθε ενδιαφερόμενος, αν δεν έχει ήδη εξαντληθεί και αυτό. Ερώτημα παραμένει αν μετά τον σάλο που προκλήθηκε, και τις νομικές οδούς που έχει πάρει το θέμα, βγει από τη SIRINA, το δεύτερο DVD στα περίπτερα...Το μέλλον θα δείξει, πάντως η Τζούλια μπορεί να μην περίμενε πώς αυτό το βίντεο θα βγει στην Ελλάδα (περίμενε να βγεί μόνο σε Γερμανία και Γαλλία), αλλά σίγουρα το όνομα της θα φιγουράρει πλέον δίπλα από τον χαρακτηρισμό Porn Star.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Με προσοχή να μη μας κάψετε!