Κυριακή, 24 Οκτωβρίου 2010

Με προβοκάτσιες γκαιμπελικού τύπου προσπαθούν να ανακόψουν την επέλαση Μιχαλολιάκου!


Η υποψηφιότητα Μιχαλολιάκου αγκαλιάστηκε από τους παλαίμαχους του Ολυμπιακού

Έχουν βάλει λυτούς και δεμένους για να ανακόψουν την επέλαση Μιχαλολιάκου στον Πειραιά! Μετά τις χαλκευμένες δημοσκοπήσεις που έγιναν …καπνός μετά τις 28 μονάδες διαφοράς, τα παρακρατικά χαλκεία έβαλαν μπρος τα φώτοσοπ και …δημοσίευσαν “προχθεσινή” φωτογραφία του Βασίλη Μιχαλολιάκου με …κασκόλ του Παναθηναϊκού!

Η προβοκάτσια έγινε στο “Πρώτο Θέμα” που έχει αναλάβει εργολαβικά την προώθηση των εκλεκτών του μνημονίου. Μπορεί να προκαλεί γέλιο αλλά ας μην ξεχνάμε ότι αυτοί οι άνθρωποι είναι οι στυλοβάτες της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ και εκφράζουν απόλυτα το ήθος τους. Ας μην ξεχνάμε την αθλιότητα που διέπραξαν εις βάρος της Πετραλιά.

Η απάντηση στην αθλιότητα ήλθε από τους ίδιους τους παλαίμαχους του Ολυμπιακού που αγκάλιασαν θερμά την υποψηφιότητα του Βασίλη Μιχαλολιάκου, ακριβώς επειδή ουδέποτε εξαργύρωσε σε ψήφους την ομάδα όπως κάνουν κατά συρροήν οι συκοφάντες “κατ’ επάγγελμα” Ολυμπιακοί.

Πλέον δεν τους πιστεύει κανένας και θα ψάχνουν τρύπα να κρυφτούν μετά τις εκλογές…

Σημειώστε ότι τα γνωστά τσακάλια του ίντερνετ, ψυλλιάστηκαν την δουλειά και κατέβασαν άρον άρον τις σχετικές αναρτήσεις!!

Δείτε τι γράφαμε και στην προηγούμενη ανάρτηση: Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Με προσοχή να μη μας κάψετε!