Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

Την Κυριακή, Κάνουμε το πρώτο βήμα για να ανατρέψουμε όσα μας σκοτώνουν: τους μαυρίζουμε και ψηφίζουμε ο,τιδήποτε άλλο εκτός από αυτούς.

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΦΑΥΛΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η συνεχής κατρακύλα του τόπου μας δεν έχει τελειωμό.
Την Κυριακή, όλοι μας, «δεξιοί», «κεντρώοι», «αριστεροί» βάζουμε το πρώτο λιθαράκι, κάνουμε το πρώτο βήμα για να ανατρέψουμε όσα μας σκοτώνουν: τους μαυρίζουμε και ψηφίζουμε ο,τιδήποτε άλλο εκτός από αυτούς.

Γράφει η συνεργάτης μας Βίτσα

Θεωρούσαμε την προηγούμενη κυβέρνηση την χειρότερη του τόπου, αγωνιστήκαμε και την διώξαμε. Ήλθε αυτή η κυβέρνηση σε εκλογές που έγιναν με το πρόσχημα της «απόφασης» του λαού για την λήψη σκληρών οικονομικών μέτρων. Ο λαός, εμείς, «αποφανθήκαμε» ότι δεν θέλουμε τέτοια μέτρα και αυτή η κυβέρνηση ψηφίστηκε για να μην εφαρμόσει μέτρα, όπως άλλωστε υποσχόταν. Τα εφάρμοσε και τα εφαρμόζει με το πιο σκληρό τρόπο και μας έσυρε σε επαχθείς συμφωνίες με το Δ.Ν.Τ. και την Ε.Ε., που όμοιές τους δεν έχουν υπάρξει ποτέ και σε κανένα μέρος του κόσμου. Δεν είναι όμως μόνο οι επαχθείς συμφωνίες και η αντίθεση με την λαϊκή εντολή, Αυτή η κυβέρνηση αποδεικνύεται μέρα με την μέρα τόσο προκλητικά φαύλη, γελοία και ανίκανη, που μόνη και μόνη η παραμονή της στην εξουσία της χώρας αποτελεί άγος, ντροπή για τον ελληνικό λαό. ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Με προσοχή να μη μας κάψετε!