Τρίτη, 25 Ιανουαρίου 2011

ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ!!!!

ΤΟΑΥΤΟΝΟΗΤΟ: Η κατάληψη της Νομικής από λαθρομετανάστες (βλ. ΕΔΩ), εκτός από τον Σύριζα, συνδιοργανώθηκε από την Ελληνική Αστυνομία και την κυβέρνηση!!!! Όπως καταγγέλουν οι πρυτανικές αρχές η αστυνομία ειδοποιήθηκε από το Σάββατο να εμποδίσει την κατάληψη που έγινε κατόπιν ανακοίνωσης, προγραμματισμένα, αλλά αντίθετα οι αρχές ΣΥΝΟΔΕΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ!!!!!!!!!
Το πιο εξοργιστικό είναι πως η ηγεσία της ΕΛΑΣ, σε ανακοίνωσή της ισχυρίστηκε πως δεν μπορούσε να παρέμβει αφού υπάρχει το δικαίωμα της ελεύθερης μετακίνησης !!!!!!!!και μάλιστα αφοί οι μετανάστες δεν έκαναν κανένα αδίκημα!!!!!

Μα οι ανθρωποι είχαν δηλώσει ξεκάθαρα πως πήγαιναν να κάνουν   ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΤΙΡΙΟ!!!!!
Και επίσης διακήρυξαν ξεκάθαρα πως η όλη προσπάθεια γίνεται για να νομοποιηθούν, άρα ομολόγησαν πως ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ!!!! Τουλάχιστον είναι ειλικρινείς οι άνθρωποι......

Δηλαδή η ΕΛ.ΑΣ διευκόλυνε, συνόδευσε για να μην χαθούν ή τους κλέψει κάποιος στην γεμάτη εγκληματικότητα  Αθήνα!!!!, ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ λαθρομετανάστες σε δημόσιο κτίριο ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ !!!!!!

Η ίδια αστυνομία που δεν επιτρέπει την μετακίνηση Ελλήνων πολιτών σε άλλες πόλεις όταν υπάρχει απαγόρευση μετακίνησης οπαδών!!!!!Είναι πρόσφατα τα κατορθώματά της όταν απαγόρευε σε αυτοκίνητα με Θεσσαλονικιώτικες πινακίδες, αδιακρίτως,  να εισέλθουν στα Γιάννενα, την Ξάνθη κτλ. όταν έπαιζε ο ΠΑΟΚ ή ο Άρης και είχε απαγορευτεί η μετακίνηση οπαδών!!!Μάλιστα κάποιοι οπαδοί είχαν τυπώσει προσκλητήρια για ανύπαρκτο γάμο για να μπούνε στην πόλη!!!!!

Αλλά ανθρώπινα δικαιώματα στην εποχή του ΓΑΠ, της Νταλάρα και των ΜΚΟ έχουν μόνο οι μετανάστες......Οι "ιθαγενείς" είμαστε οι καταπιεστές τους......
Δείτε άρθρα για τον ρόλο της αστυνομίας: ΕΔΩΕΔΩ


ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗ Η ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΟΠΑΔΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ!!!!

 ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΟΔΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!!!!

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΓΙΑ ΦΥΛΑΞΗ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ!!!!!!

ΣΚΑΝΔΑΛΟ!!
ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΠΟΥ ΣΥΝΟΔΕΥΟΥΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!!!!

http://toaftonoito.blogspot.com/2011/01/blog-post_4104.html


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Με προσοχή να μη μας κάψετε!