Τετάρτη, 12 Ιανουαρίου 2011

Μόνο τον Μαντέλη βρίσκουν για τη Siemens

Οι εξελίξεις για το σκάνδαλο της Siemens είναι ραγδαίες και τραγελαφικές.Σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές του politicsnews.gr, μόνο ο Τάσσος Μαντέλης θα παραπεφθεί σε προανακριτική,ενώ κυβερνών κόμμα και αξιωματική αντιπολίτευση καταλήγουν σε κοινό πόρισμα.


Για πολιτικές ευθύνες θα παραπεμφθούν και από τα δύο κόμματα αρκετοί πρώην υπουργοί, χωρίς ωστόσο να παραπεμφθεί κανείς για ποινικές ευθύνες,καθώς τα όποια αδικήματα έχουν παραγραφεί.


Ο Παπαντωνίου "καρφώνει" Σημίτη και ο Πολύδωρας απειλεί ν'αυτοκτονήσει!


Μ'επιστολή που έστειλε στην εξεταστική επιτροπή ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, κ.Παπαντωνίου υπογράμμισε πως "σε όσες αποφάσεις έπαιρνα ήταν ενήμερος ο πρώην πρωθυπουργός κ.Σημίτης", ενώ "άδειασε" κανονικά τον πρώην πρωθυπουργό τονίζοντας πως "στις αποφάσεις για το Patriot και τον Ερμή προήδρευε ο ίδιος του ΚΥΣΕΑ.


Από την άλλη πλευρά, στη ΝΔ βλέπουν παραπομπή του κ.Μαρκογιαννάκη και άλλων πρώην υπουργών για πολιτικές ευθύνες,ενώ ο κ.Πολύδωρας ακούγοντας πως "ίσως τ΄όνομά του μπει ανάμεσα στις καταλογιστέες πολιτικές ευθύνες απειλούσε πως "θ'αυτοκτονήσει αν γίνει κάτι τέτοιο".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Με προσοχή να μη μας κάψετε!