Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2009

Σύλληψη στις ΗΠΑ άνδρα που δολοφόνησε την οικογένεια του

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/a/a4/CA_Bart_Police_car_USA.jpg
Ένας άνδρας συνελήφθη για τις δολοφονίες οκτώ ανθρώπων, ανάμεσα τους και επτά συγγενείς του, σχεδόν μια εβδομάδα αφότου τηλεφώνησε στις αρχές για να τις ενημερώσει για τις δολοφονίες.

Ο Γκάι Χάινζ ο νεότερος, 22 ετών, συνελήφθη χθες Παρασκευή για τους θανάτους στο τροχόσπιτο της οικογένειάς του, που βρισκόταν σε ειδικό χώρο (για τροχόσπιτα) στο Μπράνσγουικ της πολιτείας της Τζόρτζια, μια μικρή πόλη στις ακτές του Ατλαντικού, περίπου 100χλμ νότια της Σαβάνα.

Ο Χάινζ έκανε κατεπείγον τηλεφώνημα στις αρχές, στις 29 Αυγούστου, την ημέρα που έγιναν οι δολοφονίες, λέγοντας: «όλη μου η οικογένεια είναι νεκρή».

Αν και η αστυνομία δεν αποκάλυψε τα αίτια των θανάτων, ο Χάινζ δήλωσε στο τηλεφώνημα του ότι τα θύματα ξυλοκοπήθηκαν μέχρι θανάτου. Ο συλληφθείς δήλωσε στο τηλεφώνημα ότι έφθασε σπίτι του μετά από μια νυχτερινή του έξοδο και ανακάλυψε τα πτώματα.

Τα θύματα ήταν ο πατέρας του Χάινζ, η θεία, ο θείος, τέσσερα ξαδέλφια του και ο φίλος μιας εξαδέλφης του, ανακοίνωσε η αστυνομία-η ηλικία των νεκρών κυμαίνεται από 15 έως 49 ετών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Με προσοχή να μη μας κάψετε!