Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2009

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Απίστευτες μειώσεις τιμών στο LIDL. Μειον 0,5% Φθηνότερα!!!

Τα 10 χρόνια εμπιστοσύνης, με τους εν Ελλάδι καταναλωτές γιορτάζει η Γερμανική αλυσίδα. Ο Σκοπελίτης διαδίδει αυτές τις καταπληκτικές-απίστευτες ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ (γιατί μερικοί νομίζουν ότι έχω εμμονή με την εταιρία), για να τις εκμεταλλευτούν οι αναγνώστες των Blogs. Πάρτε κομπιουτεράκι και υπολογίστε τι κερδίζετε.
Στην αρχή των διαδρόμων βλέπετε Έντονες κόκκινες Πινακίδες με προσφορά τα μανιτάρια π.χ -25% φθηνότερα. Στη συνέχεια εντοπίζετε άλλη ευκαιρία. Σνίτσελ κοτόπουλο από 4,89 τώρα μόνο 4,85!!! Αν δεν πετάξατε το κομπιουτεράκι, γιατί υποθέσατε ότι η μείωση θα είναι περίπου σαν την προηγούμενη, το υπολογίζω για λογαριασμό σας. 4,89 μείον 1% = 4,84
Με απλά Ελληνικά τα 4 λεπτά του ευρώ που "γλυτώνετε"είναι λιγότερο από 1% της αρχικής τιμής. Απίστευτο, πάμε στο χταπόδι.
15,55 (αρχική)Χ 0,4 % = 15,49 (ΝΕΑ μειωμένη)!!! Δηλαδή τα 6 λεπτά φθηνότερα της απίστευτης προσφοράς, ισοδυναμεί με λιγότερο από μισό (0,4 για την ακρίβεια)τοις εκατό.
Και φυσικά υπάρχουν πολλές τέτοιες "ευκαιρίες". Διαδώστε το για να κερδίσουν όλοι, και μην ξεχάσετε να το πείτε και στα παιδία του Υπουργείου Ανάπτυξης & παρ Εμπορίου.
Το Lidl γιορτάζει την... σε λιγο.

Made in China , αποκλειστικά για ΕυρωΕλληνες καταναλωτές..

Είμαστε το μόνο "Ευρωπαϊκό"... κράτος με προδιαγραφές Junk-Junk*.
Κινέζικο ΥπερΜάρκετ (εν γνώσει τουΥΠ.ΑΝ ) επί χρόνια πουλάει ηλεκτρικές συσκευές ρούχα και τρόφιμα, την εισαγωγή(ακόμα και δωρεάν) των οποίων δεν θα επέτρεπαν ούτε στην Μποτσουάνα.
Κάντε κλικ στις φωτό και δείτε την πρίζα της συσκευής. Όσο για το πολύπριζο η γείωση είναι μαϊμού Γιατί οι ελεγκτές (Γραμ Βιομηχανίας) όταν πήγαν μετά από καταγγελία για συσκευές που προκάλεσαν φωτιά, και είδαν ότι τα περισσότερα προϊόντα ήταν επικίνδυνα, αδράνησαν?
Απαντ: Για να μη τους κατηγορήσουν για ρατσιστές?
* Junk= Σκουπίδι ή Αρχαίο κινέζικο ιστιοφόρο!!!
Σε λίγο σκουπίδια και μαϊμουδιές από Υπερμάρκετ(ς) εν Ελλάδι.

"Έργα Ελλήνων Εργολάβων"...

Τα Θερμά συγχαρητήρια στο Νομάρχη Ανατολ.Αττικής που παρέλαβε πρόσφατα, αυτό το "ΤΕΧΝΙΚΟ" έργο στην παραλία του Μαραθώνα. Οι Αρχαίοι μας πρόγονοι θα είναι υπερήφανοι που εξελιχθήκαμε σε τόσο άξιους συνεχιστές τους.
Κύριε Ααανάδοχε του έργου, πριν σου αναθέσουν να βελτιώσεις και τον Παρθενώνα, μια ερώτηση. Το ατσάλινο καλέμι (κλίκ φωτό) στο μπετόν, για κρεμάστρα το άφησες? Και ποιον να πρωτοκρεμάσουμε!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Με προσοχή να μη μας κάψετε!