Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2010

Έλενα Σκορδέλη: γιατί δολοφόνησε τον Άντη Χατζηκωστή



Η παρουσιάστρια Έλενα Σκορδέλη συνελήφθη για ηθική αυτουργία στη δολοφονία του Άντη Χατζηκωστή στην Κύπρο. Γιατί τον δολοφόνησε, ποιος την κάρφωσε και ποιος έκανε την εκτέλεση;


Το όνομα της Έλενας Σκορδέλη είχε ακουστεί από τις πρώτες ημέρες μετά την δολοφονία του Άντη Χατζηκωστή. Μετά από έντονη ανάκριση, ο Θάνος Χατζηγεωργίου, ο οδηγός της μηχανής που μετέφερε τον εκτελεστή του Άντη Χατζηκωστή, ομολόγησε ότι η συμφωνία έκλεισε στο εστιατόριο Ταμασιάνα, ιδιοκτησίας της Έλενας Σκορδέλη, εμπλέκοντας την άμεσα στη δολοφονία. Νωρίτερα, η Σκορδέλη δήλωνε ότι δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση, ζητούσε προστασία από την αστυνομία και απειλούσε με μηνύσεις όσους την κατηγορούσαν. Ο Χατζηγεωργίου, που τώρα βρίσκεται σε πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων, ομολόγησε επίσης ότι την σκανδάλη τράβηξε ο Γρηγόρης Ξενοφώντος, που βρίσκεται στην Μολδαβία αποφεύγοντας την σύλληψη.


Εν τω μεταξύ, νέα στοιχεία έρχονται στο φως για το κίνητρο της δολοφονίας. Η Έλενα Σκορδέλη παρουσίαζε το δελτιο ειδήσεων το Σαββατοκύριακο έως ότου οι ιθύνοντες του σταθμού Σίγμα θέλησαν να την απομακρύνουν. Εκείνη αγόρασε τότε το 20% των μετοχών και τους ζήτησε να μην την διώξουν μιας και είναι μέτοχος. Ωστόσο, οι κάτοχοι του πλειοψηφικού μετοχικού κεφαλαίου την απομάκρυναν, ενώ αρνήθηκαν και την επιμονή της να εισέλθει ο αδελφός της στο Διοικητικό Συμβούλιο. Δεν είναι άλλωστε λίγες οι φήμες στην Κύπρο που συνδέουν… ποικιλοτρόπως τον πατέρα Κωστή Χατζηκωστή με την Έλενα Σκορδέλη.


Η Έλενα Σκορδέλη είχε κάνει στόχο ζωής να καταστρέψει τον Χατζηκωστή γιατί αυτός την κατέστρεψε οικονομικά, αλλά και προσωπικά. Έχοντας το 20%, φέρεται να ήρθε σε επικοινωνία με έναν άλλο μέτοχο που κατείχε το 26%. Και οι δυο τους είχαν 46% του ΔΙΑΣ και χρειάζονταν άλλο ένα 6% για να τον ελέγξουν. Επειδή ο Χατζηκωστής αρνιόταν να της πουλήσει το 6%, η Σκορδέλη προσπάθησε να βρει τρίτο αγοραστή να αγοράσει το ποσοστό. Επισκέφτηκε έναν επιχειρηματία που δραστηριοποιείται στον ηλεκτρονικό τζόγο και του πρότεινε να αγοράσει και εκείνος ένα πακέτο μετοχών από έναν απο τους μετόχους, που βρίσκεται στη φυλακή και λέγεται Ανδρόνικος. Ο επιχειρηματίας αρνήθηκε, καθώς δεν ενδιαφερόταν για τον χώρο των media, και έτσι η Σκορδέλη κατέληξε στην προσπάθεια εκφοβισμού του Κωστή Χατζηκωστή με την δολοφονία του γιου του.


Η Έλενα Σκορδέλη είναι παντρεμένη με ένα παιδί και προέρχεται από οικογένεια η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο του catering και των εστιατορίων. Οι αρχές διαρρέουν πως σε λίγη ώρα θα έχουν εντοπίσει το όπλο από τις σφαίρες του οποίου έπεσε νεκρός ο Άντης Χατζηκωστής.


Διαβάστε γιατί η Έλενα Σκορδέλη μισούσε την οικογένεια Χατζηκωστή και ποιες πολιτικές σκοπιμότητες μπορεί να κρύβονται πίσω από την Έλενα Σκορδέλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Με προσοχή να μη μας κάψετε!