Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2010

ΤΡΟΜΕΡΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

Παπακωσταντίνου: «Δεν μπορεί να μην προσωποποιούνται οι ευθύνες» υπογράμμισε ο υπουργός, παίρνοντας τον λόγο στη συζήτηση του νομοσχεδίου για την ανεξαρτητοποίηση της στατιστικής υπηρεσίας, προσθέτοντας ότι «δεν φταίνε οι υπάλληλοι, φταίνε αυτοί που έδωσαν τις πολιτικές εντολές και αυτοί θα λογοδοτήσουν.Στις Βρυξέλλες με ρωτούν:“Μετά από όλα αυτά δεν πρέπει να πάει κάποιος φυλακή;”». «Οταν όλη η υφήλιος έχει βουίξει για τα στατιστικά στοιχεία του 2009, αγγίζει τα όρια του πολιτικού να πηγαίνουν κάποιοι πίσω στο παρελθόν» είπε. «Κυβέρνηση ήσασταν, γιατί δεν κάνατε Εξεταστική και δεν πήγατε στον εισαγγελέα; Δεν το κάνατε γιατί η συμφωνία που τώρα αναδεικνύεται δεν ήταν παράνομη και ήταν απολύτως σύμφωνη με τους κανόνες της Εurostat»
Εμμ. Κεφαλογιάννης :«θα βγουν όλα στη φόρα από το 1980 που έχετε δημιουργήσει αυτό το τεράστιο, δυσβάστακτο χρέος στην πλάτη του ελληνικού λαού.Γι΄ αυτό σας λέμε καλοδεχούμενη η Εξεταστική. Θα απολογηθείτε... Θα πείτε τον Χριστό Μανώλη...» !

Χρ. Παπουτσή.«Α κούγοντας τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ μια φράση μού έρχεται αμέσως στο στόμα:“Αιδώς Αργείοι”! Ντροπή φαρισαίοι υποκριτές της ΝΔ! Ντροπή για την κατάντια στην οποία οδηγήσατε τη χώρα. Και έχετε το θράσος να έρχεστε εδώ στη Βουλή και να γίνεστε εσείς τιμητές της αξιοπιστίας
της χώρας»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Με προσοχή να μη μας κάψετε!