Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2010

Τα ραντεβού Χριστοφοράκου μέσω... Μητσοτάκη;

Ερωτήματα εγείρει μια ακόμη σημείωση στο... καυτό ημερολόγιο του διαχειριστή των “μαύρων ταμείων” της Siemens Ελλάδος Μιχάλη Χριστοφοράκου.
 

Όπως δημοσιεύει η εφημερίδα “Ελευθεροτυπία” στο ημερολόγιο του mister siemens υπάρχει μια σημείωση που παραπέμπει σε ραντεβού του με τον τότε υπουργό Εθνικής Άμυνας Σπήλιο Σπηλιωτόπουλο το οποίο φαίνεται να κλείστηκε με τη μεσολάβηση του γραφείου του επίτιμου προέδρου της Ν.Δ. Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

Σύμφωνα με το ημερολόγιο που δημοσιεύει η εφημερίδα στης 5 Μαϊου του 2004 η γραμματέας του Μ. Χριστοφοράκου σημειώνει τηλεφώνημα από τη στενή συνεργάτη του Κ. Μητσοτάκη, κ Κυπραίου, για ραντεβού στις 7.15 στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Στις 10 του ίδιου μήνα υπάρχει σημείωση 19:15 Σπηλιωτόπουλο/υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Σύμφωνα με την εφημερίδα πρόκειται για μεσολάβηση του γραφείου του πρώην Πρωθυπουργού για συνάντηση του Μ. Χριστοφοράκου με τον Υπουργό.
 
Σύμφωνα με την εφημερίδα, από το αρχείο του mister Siemens προκείπτει μια σειρά επαφών του γραφείου του επίτιμου προέδρου με τον κ. Χριστοφοράκο.

Απορίες δημιουργεί και η παρακάτω σημείωση:
Τον Ιανουάριο του 2004 η συνεργάτης του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη αφήνει μήνυμα στο γραφείο του Χριστοφοράκου “είναι όλα εντάξει”. Λίγες ημέρες μετά τις εκλογές του 2004, στις 18 Μαρτίου η κ. Κυπραίου αφήνει και άλλο μήνυμα: “εκείνο το πράγμα το βρήκε και σας ευχαριστεί πάρα πολύ. Δεν έπρεπε.”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Με προσοχή να μη μας κάψετε!