Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2010

Πονοκέφαλος για τη ΝΔ ο ενιαίος λόγος

Κυριάκο... κόψε τις μαγκιές !
 
Τη στιγμή που ο Αντ. Σαμαράς εξαπέλυε επίθεση στον Γ. Παπανδρέου για την οικονομία, ο Κυρ. Μητσοτάκης ήρθε να προστεθεί στις φωνές που διαφοροποιούνται ....
 

Είναι χαρακτηριστικό ότι ακόμη και χθες, την ώρα που ο ίδιος ο κ. Αντ. Σαμαράς, μέσα από την ομιλία του στους γραμματείς του κόμματός του, εξαπέλυε ευθεία επίθεση στον πρωθυπουργό λέγοντας ότι με την πολιτική του «τα ρίχνει όλα στον φορολογούμενο», ο τομεάρχης Περιβάλλοντος κ. Κυρ. Μητσοτάκης δήλωνε ότι τα μέτρα είναι μονόδρομος.

Το θέμα της «πολυγλωσσίας» προβληματίζει έντονα τα στελέχη της Ρηγίλλης, καθώς θεωρούν ότι η οικονομία είναι το πρώτιστο ζήτημα στο οποίο απαιτείται ενιαίος πολιτικός λόγος, χωρίς παρεκκλίσεις αλλά και χωρίς λαϊκισμούς.....

Αυτή ήταν, άλλωστε, και η οδηγία που έδωσε ο πρόεδρος της ΝΔ προς τους επικεφαλής των γραμματειών, κατά τη διάρκεια της εισηγητικής του τοποθέτησης.

«Ούτε λαϊκίζουμε στα κεραμίδια, ούτε λουφάζουμε στη γωνία», ήταν η χαρακτηριστική του φράση. Θεωρεί ότι το κόμμα του δίνει αυτήν την ώρα μάχη για να «χτίσει» μια εικόνα αξιοπιστίας και υπευθυνότητας και γι' αυτό πρέπει όλα τα στελέχη να προβάλλουν -χωρίς διαφοροποιήσεις- τις θέσεις της ΝΔ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Με προσοχή να μη μας κάψετε!