Τετάρτη 10 Μαρτίου 2010

Δυσαρέσκεια στο ΠΑΣΟΚ για τη στάση του Χρήστου Παπουτσή


Αγνωστη  παραμένει η τύχη του Χρ.Παπουτσής

ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ;

Ρευστή παραμένει η κατάσταση στο ΠΑΣΟΚ αναφορικά με το «μέλλον» του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου και γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Χρ.Παπουτσή, μετά την έντονη αντιπαράθεσή του με τον υφυπουργό Οικονομικών Φιλ.Σαχινίδη και δεδομένης της δυσαρέσκειας του πρωθυπουργού που παρενέβη στο θέμα ενόσω βρισκόταν στο Παρίσι. Το τοπίο εκτιμάται πως θα ξεκαθαρίσει μετά την επιστροφή του Γ.Παπανδρέου από την Ουάσινγκτον.

Σύμφωνα με το Βήμα, σημαντικός αριθμός των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ πιστεύει ότι το προφίλ του Χρ.Παπουτσή έχει φθαρεί, ενώ και συνεργάτες του πρωθυπουργού εμφανίζονται να συνηγορούν στην εκτίμηση ότι ο κ. Παπουτσής έχει έναν δύσκολο δρόμο μπροστά του.

Το ερώτημα που απασχολεί τα στελέχη του κόμματος είναι αν ο πρωθυπουργός θα μετακινήσει σε άλλη θέση τον κ. Παπουτσή, αλλά και το αν θα αποφασίσει ο ίδιος να παραιτηθεί για να μην υποστεί μια πιθανή υποβάθμιση.

Ο κ. Παπουτσής, παρά τις διορθωτικές δηλώσεις που έκανε, κατά βάθος διατηρεί τις θέσεις του, γεγονός που φάνησε στη χθεσινή εμφάνισή του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Μega. «Φυσικά έκλεισε το θέμα με τον κ. Σαχινίδη» δήλωσε και παραδέχθηκε ότι η αντίδρασή του ήταν υπερβολική. Λίγα λεπτά αργότερα, όμως, επανέφερε τη διαφωνία του με τον υφυπουργό Οικονομικών. «Προς τι οι ειρωνείες των υπουργών στη Βουλή; Από πού κι ως πού είναι μεταφυσικό το δίλημμα ανάπτυξη ή ύφεση;» αναρωτήθηκε.

Αλλά και ο κ. Σαχινίδης αισθάνεται προσβεβλημένος και λέγεται ότι το θέμα της παραίτησης του δεν έχει κλείσει οριστικά, καθώς αποζητεί έμπρακτη στήριξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Με προσοχή να μη μας κάψετε!