Κυριακή, 7 Μαρτίου 2010

Νευρική κρίση στο ΠΑΣΟΚ

- Κώστας Σκανδαλίδης κατά Γιώργου Παπανδρέου
- Λίγο πριν την παραίτηση έφτασε ο υφυπουργός οικονομικών

 

Σφοδρές συγκρούσεις στους κόλπους του κυβερνώντος κόμματος προκαλούν τα σκληρά μέτρα λιτότητας που ανακοινώθηκαν πρόσφατα.

 
Μετά τη σύγκρουση Κατσέλη – Παπακωνσταντίνου με αφορμή τη ρύθμιση για τα φάρμακα, αλλά και την επίθεση του Χ. Παπουτσή κατά του Φ. Σαχινίδη, ο Κώστας Σκανδαλίδης, με συνέντευξή του στην εφημερίδα Real News, βάλλει κατα του Γ. Παπανδρέου για τις πολιτικές του επιλογές.
 
O Κώστας Σκανδαλίδης αναφέρει πως “η πολιτική μας δεν έχει και πολλή σχέση με τις προεκλογικές μας δεσμεύσεις. Δεν έχει σχέση με το ΠΑΣΟΚ...”
 
Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, αναφερόμενος στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, λέει πως “στην ομιλία της Δευτέρας ένιωθα μια απόσταση να τον χωρίζει απο την κυβέρνηση και το κόμμα του. Είναι δική του η ευθύνη για τις δομές, τις λειτουργίες και τις πρακτικές που επέβαλε ή ανέχθηκε. Επειγόντως" -συνεχίζει- "οφείλει να λειτουργήσει ως πρωθυπουργός και ως πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, αλλάζοντας τα κακώς κείμενα”.
 
Στο μεταξύ, έντονη ήταν η φημολογία περί πρόθεσης του κ. Σαχινίδη να παραιτηθεί, μετα τη φραστική επίθεση που δέχθηκε από τον Χρήστο Παπουτσή. Ωστόσο, το Μέγαρο Μαξίμου διαψεύδει τις σχετικές φήμες, λέγοντας ότι στο γραφείο του Πρωθυπουργού δεν έφτασε καμία παραίτηση και αν έφτανε, δεν θα γινόταν αποδεκτή. Πάντως ο πρωθυπουργός, που βρίσκεται ήδη στο Παρίσι, είναι ενήμερος για την κατάσταση που επικρατεί στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος και φέρεται έντονα ενοχλημένος απο τη στάση του Χ. Παπουτσή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Με προσοχή να μη μας κάψετε!