Πέμπτη, 11 Μαρτίου 2010

Πούλησε τα φαντάσματα με τα οποία συγκατοικούσε !!!

Μία γυναίκα από τη Νέα Ζηλανδία πούλησε δύο φιάλες που, όπως ισχυρίζεται, περιέχουν τα φαντάσματα ενός ηλικιωμένου άνδρα και ενός νεαρού κοριτσιού έναντι περίπου 1.410 δολαρίων σε διαδικτυακή δημοπρασία που συγκέντρωσε μεγάλο ενδιαφέρον, μετέδωσαν τα τοπικά ΜΜΕ.

 
Πούλησε τα φαντάσματα με τα οποία συγκατοικούσε

Η Έιβι Γούντμπερι από τον Κρίστεντσερτς δήλωσε στο TVNZ ότι εγκλώβισε τα πνεύματα μετά τον εξορκισμό που έγινε στο σπίτι της και για τον οποίο πλήρωσε περίπου 100 δολάρια.

Στη συνέχεια η Γούντμπερι ράντισε τα φαντάσματα με αγιασμό και τα τοποθέτησε σε διαφορετικές φιάλες προτού αποφασίσει να τα βγάλει στο σφυρί.

Η ηλεκτρονική διεύθυνση για την πώληση, είχε περισσότερες από 200.000 επισκέψεις πριν από τη λήξη της δημοπρασίας τη Δευτέρα και αφού είχε διαρκέσει μία εβδομάδα.

Η Γούντμπερι είπε ότι τα έσοδα από τη δημοπρασία, εκτός από το μισθό του εξορκιστή, θα δοθούν σε φιλοζωική εταιρία.

"Συνέβαινε συχνά να βράζει από μόνο του το νερό στην κανάτα, να με αγγίζει κάποιος στο λαιμό, να ακούγονται φωνές από άλλα δωμάτια και να εξαφανίζονται αντικείμενα που στη συνέχεια εμφανίζονταν σε άλλα τα σημεία", είπε.

"Ήθελα απλώς να απαλλαγώ από αυτά (τα φαντάσματα) γιατί με τρομάζουν. Αλλά σε κάποιον άλλον μπορεί να αρέσει να παίζει μαζί τους (με τα φαντάσματα)", είπε η ίδια.

Ο νέος ιδιοκτήτης των φαντασμάτων είναι μία εταιρία πώλησης ηλεκτρονικών τσιγάρων, η οποία, σύμφωνα με δημοσιεύματα, αναζητεί τρόπους αξιοποίησης των φιαλών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Με προσοχή να μη μας κάψετε!