Πέμπτη 11 Μαρτίου 2010

Τα πρακτικά της εξεταστικής για τη Siemens: Διαβάστε για να καταλάβετε τον λόγο που θέλουν να τα κρύψουν.

Δημοσιεύθηκε από olympiada στο Μαρτίου 11, 2010

Σε συνέχεια του άρθρου μας: ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗ SIEMENS! Τρέμουν την αλήθεια και τα …Blogs!

και όπως προαναγγείλαμε, διαβάστε τα πρακτικά της 10ης Μαρτίου. Διαβάστε τον απίστευτο πρόλογο με τις αιτιάσεις τις προσπάθειας απόκρυψης, τον πραγματικό λογο που όπως αποκαλύψαμε ήταν η συνάντηση Παπακωνσταντίνου – Χριστοφοράκου και άλλα ενδιαφέροντα όπως:

Οι Μάρτυρες διαψεύδουν τον Τρεπεκλή και επιμένουν ότι συναντήθηκε με τον περιβόητο Ρόντος.

Κάποιοι πονούν αυτή τη στιγμή που τα βλέπουν δημοσιευμένα. Δεν πειράζει, την άλλη φορά να τα στέλνετε μόνο στην NSA μήπως και δεν τα βρούμε:

Στην Αθήνα σήμερα, ημέρα Τετάρτη, 10 Μαρτίου 2010 και ώρα 15.21’συνεδρίασε στην Αίθουσα «Προέδρου Δημητρίου Γεωρ. Παπασπύρου» (150) του Μεγάρου της Βουλής η Εξεταστική Επιτροπή για τη διερεύνηση της υπόθεσης «SIEMENS» στο σύνολό της, υπό την προεδρία του Προέδρου αυτής κ. Ιωσήφ Βαλυράκη, με θέμα ημερήσιας διάταξης: Εξέταση μαρτύρων.

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής, αφού διαπίστωσε την ύπαρξη απαρτίας, κήρυξε την έναρξη της συνεδρίασης και έκανε ανάγνωση του καταλόγου των μελών της Επιτροπής. Παρόντες ήταν οι Βουλευτές κ.κ. Αηδόνης Χρήστος, Γρηγοράκος Λεωνίδας, Κεγκέρογλου Βασίλης, Μακρυπίδης Ανδρέας, Νικητιάδης Γεώργιος, Οικονόμου Παντελής, Παπαγεωργίου Αθανάσιος, Ρήγας Παναγιώτης, Τσόνογλου-Βυλλιώτη Βασιλική, Τζαβάρας Κωνσταντίνος, Νεράντζης Αναστάσιος, Αποστολάκος Γρηγόριος, Καμμένος Πάνος, Σταϊκούρας Χρήστος, Παφίλης Αθανάσιος, Αϊβαλιώτης Κωνσταντίνος, Παπαδημούλης Δημήτριος.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ (Ιωσήφ Βαλυράκης): Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, αρχίζει η συνεδρίαση.

Κύριοι συνάδελφοι, έχω ένα σοβαρό θέμα. Δεν είναι δυνατόν Πρακτικά των καταθέσεων να κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και μάλιστα αυτούσια.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΖΑΒΑΡΑΣ: Οι δημοσιογράφοι.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ (Ιωσήφ Βαλυράκης): Θα σας διανεμηθούν για να ρίξετε μια ματιά. Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου »


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Με προσοχή να μη μας κάψετε!