Δευτέρα 7 Ιουνίου 2010

ΠΟΣΟ ΡΟΜΠΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ...

Όλος ο Πειραιάς είναι καζάνι που βράζει με την ανεκδιήγητη δημοτική αρχή Φασούλα. Ακόμα και οι “πράσινοι” τοπικοί έχουν αρχίσει να φεύγουν από το πλοίο που βουλιάζει μηπως και διασωθούν στα νέα σχήματα που θα προκύψουν. Κάποιοι όμως επιμένουν να βλέπουν “θριάμβους” στο λιμάνι και φαντασμαγορικά σενάρια. Προφανώς μήπως και γλιτώσουν την …πραγματικότητα που έρχεται καλπάζοντας!

Εάν κάποιος αφήσει την ενημέρωση του στα χέρια των εφημερίδων προφανώς θα νομίσει ότι ζει σε κάποια εικονική πραγματικότητα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η απέλπιδα προσπάθεια κάποιων να ανακαλύψουν “εσωκομματική σφαγή”, ρήγματα, φράξιες και άλλα γραφικά στα τεκταινόμενα του Πειραιά. Αντιγράφουμε από Κυριακάτικη εφημερίδα μία απίστευτη είδηση: Με τίτλο “Αποχή ρεκόρ για την προεδρία της ΝΟΔΕ στον Πειραιά“, χτίζεται μία ολόκληρη ιστορία για να καταλήξει στο εξής συμπέρασμα: “Άνθρωποι της Ντόρας εξελέγησαν πρόεδροι σε κάποιες ΤΟ, για τον λόγο αυτό η Ντόρα δεν έχασε την ευκαιρία και βρέθηκε στο Μικρολίμανο για τα επινίκια! Η παρέα (σύμφωνα με το άρθρο) ήταν αρκετά μεγάλη γύρω στα 15 άτομα, αλλά τους μόνους που διέκρινε ο αρθρογράφος ήταν κάποιος επιχειρηματίας και ο …Αντωνόπουλος (!!) που είναι στενός συνεργάτης της Ντόρας!
Για τέτοιον θρίαμβο μιλάμε και τόσους επιφανείς Πειραιώτες που …δεν αναγνωρίστηκαν!

Μα ποιά ήταν η αποχή ρεκόρ θα αναρωτηθείτε; Ε λοιπόν σύμφωνα με το ίδιο το άρθρο, ο ένας στους δέκα δεν πήγε να ψηφίσει! Για τέτοια αποχή μιλάμε! Παγκόσμιο ρεκόρ. Βάλτε και τις τρομερές ίντριγκες και ομηρικές μάχες (όπως έγραφαν κάποια ανυπάρκτα sites πριν τις εκλογές) όπου ο Μάλαγας θα μήνυε τον Καλογεράκο και ο Σκαφιδάς θα έφερνε τραμπούκους και συμπληρώσατε την εικονική πραγματικότητα. Ποιά είναι όμως η αλήθεια;

Η συμμετοχή ήταν όχι απλώς μεγάλη, αλλά έσπασε κάθε ρεκόρ γεγονός που δείχνει ότι ο κόσμος συσπειρώνεται γύρω από τις επιλογές του Α. Σαμαρά αντίθετα με τις “ονειρώξεις” κάποιων. Περισσότεροι από 4000 συμμετείχαν όταν το 2007, την εποχή της παντοδυναμίας ο αντίστοιχος αριθμός ήταν κοντά στις 3,000!
Ο δε Καλογεράκος που εξελέγει, όχι μόνο δεν χρειάστηκε “τραμπούκους” άλλα ουδείς αμφισβήτησε την ξεκάθαρη νίκη του αφού έπιασε το 82%! Τέτοια η επιτυχία της Ντόρας!

Όσο για τις αποχωρήσεις, τις φράξιες και άλλα γραφικά, μία εικόνα είναι χίλιες λέξεις: Μετά την διαδικασία, όλοι οι εμπλεκόμενοι, ο Καλογεράκος, ο Σκαφιδάς, ο Μάλαγας και άλλοι πραγματικά επιφανείς Πειραιώτες συνέφαγαν με τον Βασίλη Μιχαλολιάκο σε κέντρο του Πειραιά και έθεσαν κοινό πρόγραμμα δράσης όπου συναποφάσισαν και δεσμεύτηκαν για τις μελλοντικές ενέργειες.
Όχι, τραμπούκους δεν είχε το δείπνο. Αυτοί ζουν στην εικονική πραγματικότητα κάποιων που δε μπορούν ν’ αντέξουν ότι μπήκαν στο χρονοντούλαπο της ιστορίας!

Antinews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Με προσοχή να μη μας κάψετε!