Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

"Βυζάντιο" το υπουργείο Άμυνας.

Τεντωμένα νεύρα,διαρροές,φημολογία και πολλά “μαχαιρώματα”,κυρίως πισώπλατα,είναι το “βυζαντινό” σκηνικό που έχει αρχίσει να στήνεται στους διαδρόμους του υπουργείου Άμυνας,εν όψει κρίσεων.

Το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στο πρόσωπο του Α/ΓΕΣ αντιστράτηγου Φραγκούλη Φράγκου ,ο οποίος από εκεί που διεκδικούσε την άνοδό του στη θέση του Α/ΓΕΕΘΑ,πλέον φαίνεται να μην είναι βέβαιη ούτε η παραμονή του.

Η καχυποψία περισσεύει και ακόμη και το παραμικρό φαινομενικό μονόστηλο σε εφημερίδα αποδίδεται σε “σκοτεινούς κύκλους” που επιθυμούν τη παραμονή ή την αποστρατεία του ενός ή του άλλου αρχηγού.

Μεταξύ των επιτελείων ΓΕΣ και ΓΕΕΘΑ, έχει αρχίσει να αναπτύσσεται ψυχρό κλίμα,καθώς το  ΓΕΕΘΑ κατηγορείται,ότι σ΄ όλα τα δύσκολα σφυρίζει αδιάφορα και σ΄ όλα τα εύκολα και “αβανταδόρικα” θυμάται τη διακλαδικότητα και τον πρωταγωνιστικό ρόλο που έχει στη διοίκηση.

Αφορμή για τα σχόλια η προσπάθεια του ΓΕΕΘΑ να μείνει “αόρατο” στη ζήτημα της άσκησης ΚΑΛΛΙΜΑΧΟΣ.

Η καχυποψία είναι τόσο μεγάλη που ακόμη και το απόσπασμα των πρακτικών του Συμβουλίου Άμυνας, με θέμα τα υποβρύχια στο οποίο τοποθετήθηκε μόνο ο Α/ΓΕΣ και κανένας άλλος αρχηγός (!!!) ,”διέρρευσε” για να “χτυπηθεί” ο Φράγκος.

Σ΄ αυτό το απόσπασμα ο Α/ΓΕΣ ,υποστηρίζει ότι τα τουρκικά υποβρύχια στοίχισαν φθηνότερα και επειδή στη Τουρκία δεν γίνονται απεργίες,άρα δεν διαταράσσεται η παραγωγική διαδικασία.

Από το ΓΕΕΘΑ, ακολουθούν τη τακτική τη σιωπής,αν και το “μέτωπο” με το ΓΕΣ είναι το δεύτερο που ανοίγει ,μετά απ΄ αυτό που υπάρχει με το ΓΕΑ.
Δεν έχουν λόγο να απαντήσουν σε φήμες και διαρροές από τη στιγμή που όλα δείχνουν ότι ο νυν Α/ΓΕΕΘΑ, βγαίνει κερδισμένος από αυτή τη συγκυρία.

Παρόλα αυτά οι εκπλήξεις, δεν αποκλείονται,αφού υπάρχουν απόψεις και σκέψεις που υποστηρίζουν ότι “χρειαζεται μια έκπληξη κι ένα σοκ”. Για να δούμε…

http://nationalpride.wordpress.com/2011/02/14/%ce%b2%cf%85%ce%b6%ce%ac%ce%bd%cf%84%ce%b9%ce%bf-%cf%84%ce%bf-%cf%85%cf%80%ce%bf%cf%85%cf%81%ce%b3%ce%b5%ce%af%ce%bf-%ce%ac%ce%bc%cf%85%ce%bd%ce%b1%cf%82/

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Με προσοχή να μη μας κάψετε!