Παρασκευή, 4 Μαρτίου 2011

Εκβιαστικό δίλημμα Ραγκούση: ή Εγώ ή αυτοί; (Βενιζέλος - Παπουτσής)


Μακρυά νύχτα η αποψινή... τα "συντροφικά μαχαιρώματα"  σηματοδοτούν εξελίξεις...

Ρεπορτάζ από "Ναυτεμπορική": Σύγκρουση Γ. Ραγκούση - Ευ. Βενιζέλου για τους μετανάστες

Την έντονη αντίδραση του υπουργού Εσωτερικών Γιάννη Ραγκούση προκάλεσε η παρέμβαση του υπουργού Αμυνας Ευάγγελου Βενιζέλου για το ζήτημα της απεργίας πείνας των μεταναστών.

Εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά του ο κ. Ραγκούσης δήλωσε, ερωτηθείς σχετικά, πως «δεν είναι δυνατόν, την ώρα που βρίσκεται σε εξέλιξη η διαχείριση μιας πολύ σοβαρής κρίσης, που στο επίκεντρό της έχει ανθρώπινες ζωές αλλά και το γενικότερο συμφέρον, να υπάρχει δημόσια παρέμβαση μέλους της κυβέρνησης, χωρίς να έχει προηγουμένως ζητήσει να πληροφορηθεί τα δεδομένα που συνθέτουν το σύνολο του προβλήματος».

Τόνισε ακόμη πως «πολύ περισσότερο, δεν είναι δυνατόν με αυτή τη δημόσια παρέμβαση να λέγεται ουσιαστικά ότι χρειάζεται να ασκηθεί πίεση στους αρμόδιους υπουργούς προκειμένου να εξευρεθεί μία λύση με την οποία θα αποτραπεί η απώλεια μίας ανθρώπινης ζωής».

«Από την πρώτη στιγμή δεν πράττουμε τίποτα διαφορετικό από το να προσπαθούμε να βρούμε μία λύση που θα υπηρετεί το γενικό συμφέρον και την αρχή της ευνομίας, με την επιδίωξη να αποτρέψουμε κάθε κίνδυνο για τη ζωή των απεργών πείνας κάμπτοντας την αδιαλλαξία των διαμεσολαβητών - καθοδηγητών τους», υπογράμμισε, σημειώνοντας πως «μόνον ο κ. Βενιζέλος μπορεί να διευκρινίσει αν προτείνει τη νομιμοποίηση των παράνομων μεταναστών». ...


Colpo Grosso Βενιζέλου... ρίχνει στο καναβάτσο τον Ραγκούση


Με στόφα μεγάλου πολιτικού ηγέτη ο Ε. Βενιζέλος, παραδίδει μαθήματα πολιτικής, ήθους και ανθρωπισμού στη νεοφιλελεύθερη κυβέρνηση ΓΑΠ!

«Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να οδηγηθούμε στο τραγικό σημείο της απώλειας μιας ανθρώπινης ζωής»!

Με αυτή τη δήλωση ο Ευάγγελος Βενιζέλος σηματοδοτεί τις ανθρωπιστικές ιδέες και κάνει «ρόμπες» τους υποτακτικούς του ΓΑΠ και ειδικότερα την οικογένεια Νταλάρα (ξαδέλφη, για νόμιμους μετανάστες, ξάδελφο για «παράνομους» μετανάστες).
Λέτε να μας έπιασε όλους κότσους ο ΓΑΠ, όταν διεκδικούσε την αρχηγία του ΠΑΣΟΚ;…
==========================

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Με προσοχή να μη μας κάψετε!