Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

OXI στον εκβιασμό Παπούλια

Ωμό πολιτικό εκβιασμό επιχειρεί η τρόικα, σε στενή συνεργασία με την κυβέρνηση και τον κ.Κάρολο Παπούλια.Ο στόχος τους; Να ρίξουν στον λάκο της συναίνεσης τον αρχηγό της ΝΔ, κ.Σαμαρά ,την κ.Παπαρήγα και τον κ.Κουβέλη. Ντροπή, κύριε Παπούλια που παίζετε σ'επικοινωνιακά παιχνίδια εις βάρος του ελληνικού λαού που οφελούν τους brockers και την τρόικα.


ΟΧΙ, κύριε Σαμαρά. Έχετε ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ως αυριανός πρωθυπουργός ν'αρνηθείτε τον εκβιασμό του πρώην υπουργού των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ και νυν Προέδρου της Δημοκρατίας. Όχι και στη συναίνεση. Όχι και στην κυβέρνηση προσωπικοτήτων.


Όχι, κύρια Παπαρήγα. Όχι σε αυτούς που θέλουν έρμαιο τον ελληνικό λαό και τον βαστούν μ' ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΑ διλλήματα στα σπίτια του ( ως πότε; ήδη έχει αρχίσει και ξυπνά η κοινωνία).

ΟΧΙ, κύριε Κουβέλη. Είστε πολιτικός που διαχώρισε την θέση του από το Μνημόνιο που καθιστά πλουσιότερους τους brockers και τις τράπεζες της Γερμανίας και της Γαλλίας και φτωχότερο τον Έλληνα πολίτη. ΌΧΙ στους εκβιαστές που σας ήθελαν "εξαπτέρυγο", αλλά μέχρι στιγμής τους διαψεύδετε.


ΟΧΙ, κύριε Τσίπρα. Όχι σε όσους υπονομεύουν την κοινωνία και δημιουργούν ενοχικά σύνδρομα. Όχι στον ΕΚΒΙΑΣΤΗ και τους συναυτουργούς του.


Όχι κύριε Παπούλια. Όσο και να τεθούν εκβιαστικά διλλήματα στην αξιωματική αντιπολίτευση και στις πολιτικές δυνάμεις , δεν πρόκειται να ενδώσουν. Απλώς, μπαίνετε στα κάδρα που θα ξηλωθούν. Από την ιστορία και τον ελληνικό λαό...Κρίμα.
POLITICSNEWS.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Με προσοχή να μη μας κάψετε!